Demonion Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2013 W rezultacie chyba wykonam ten kamuflaż gdyż pasuje do wozu i okresu historycznego który mnie interesuje: Tylko pomyślę nad rozłożeniem pasów kolorów na pozostałej części wozu. PS. Poddałem się i Pantera trafiła do pojemnika. Poczekam na wenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Czyli, że 19-ta pancerna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2013 Czyli, że 19-ta pancerna? W chwili obecnej nic. Dałem wczoraj kolor bazowy i utknąłem z tym kamo. Na dobrą sprawę 19 Pancerna miała G ale jakoś jej kamuflaże ciężko mi sobie wyobrazić w 3D. Pozamykałem Panterę przed kurzem i złożyłem cały warsztat czekając na oświecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Maruda, a ma w czy wybierać Ambusha rób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 Więc upór podczas szukania materiałów przyniósł pierwsze efekty i znalazłem fotkę Pantery G z Totenkopf z sierpnia-września 1944. Problem jedynie taki, że na zdjęciu jest dużo pyłu i kamo prawie niewidoczne. Ale już jakiś przełom jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 Mała aktualizacja. Zdjęcie robione na szybko bo gdzieś mi lampy wcięło przy porządkach świątecznych (trwają poszukiwania. Jak namierzę namiot z lampami to zmienię te zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Widząc ze zdjęci to zimerit ma bardzo słabą fakturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2014 Zimm jest dość delikatny ale wyraźny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 To widzę, że też masz kilka 'projektów' naraz rozgrzebanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2014 To widzę, że też masz kilka 'projektów' naraz rozgrzebanych W sumie 3: Stug czeka na wenę, a reszta powolutku do przodu. Zakładaj swój warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 8 Stycznia 2014 Share Napisano 8 Stycznia 2014 Oki, oki. Najszybciej jak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2014 Co mnie ten model nerwów kosztuje... Kamo położone oparte o kamuflaż występujący dość popularnie na wozach malowanych w warunkach frontowych (chyba dałem za jasną tą zieleń) podparty planszą barwną jednej z Panter Totenkopf z lata 1944 (niestety A) a wyszperane i przekazane zdjęcie G powyższej dywizji niewiele pokazuje prócz pyłu i dalekiej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 23 Maja 2014 Autor Share Napisano 23 Maja 2014 Od stycznia trochę czasu uciekło. Ale w końcu złapałem się za to co trzeba i postanowiłem dokończyć to co rozpoczęte i na chwilę obecną taki oto stan: Od samego początku mam na bakier z tym pojazdem ale jakoś to chyba znośnie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Panterka nabiera 'rumieńców' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Na razie jest ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Podoba mi się kamuflaż , ale na moim miejscu bym go dał na całym pojeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Fajowy kociak, bardzo mi sie podobają Pantery w delikatnym kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2014 No teraz to prace posuwają się malutkimi kroczkami. Pewnie zatrzymam się na etapie pigmentacji i powrócę do t-90 i stuga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Taki tam kotlet fotograficzny Gdyby nie siła woli i skrajna cierpliwość już by trafił do pudła ze złomem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Ale zawsze nam go szkoda i walczymy do końca. Bardzo mnie ciekawi efekt finalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Krzyśku szału nie będzie, raczej powstała platforma do nauki. Jakoś mi ten model nie podszedł od samego początku. Ale na półce znajdzie się dla niego miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Ale na razie źle nie jest. Czasem jak jestem w trakcie pracy to też mi się wydaje że wyjdzie mi z tego kupa, ale jakoś na końcu jest całkiem ok, przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Przymiarka wieży i co mnie podkusiło na to zrywanie zimmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Trochę duża ta wyrwa zimmu na wieży, strasznie uwagę przyciąga, poza tym fajnie wygląda, niebawem też ten zestaw zacznę montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Trochę duża ta wyrwa zimmu na wieży, strasznie uwagę przyciąga, poza tym fajnie wygląda, niebawem też ten zestaw zacznę montować. No bywały i większe te wyrwy, sam zestaw to u mnie się ciut bumelancki trafił. Miał problemy ze spasowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi