passatb6 Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 witam kolegow specjalistów doradzcie który zestaw noży według was był by lepszy i praktyczniejszy dzięki wszystkim z góry za pomoc w wyborze pierwsze czy drugie ? http://allegro.pl/noz-precyzyjny-skalpel-zestaw-modelarski-27el-i3441247260.html http://allegro.pl/1vtk6n-zestaw-skalpeli-50-czesci-nozy-precyzyjnych-i3434470217.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 11 Sierpnia 2013 Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Kup nożyk z łamanym ostrzem 9mm i skalpel olfy AK-3, wystarczy Ci to w zupełności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Te zestawy są dobre na jeden model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Moim zdaniem wystarcza Olfa Ak-3 z zapasem noży - więcej inwestować nie trzeba; masz profesjonalny nóż ja takiego używam od 6 lat i jestem zadowolony; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Moja rada, nie kupuj tego szmelcu. Posłuchaj Kolegów, lepiej na tym wyjdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 kup sobie skalpel hirurgiczny i 100 ostrzy swann morton czy jakoś tak, 40 zł to kosztuje na alledrogro. wystarczy ci na bardzooo dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Tylko Olfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi