Wojciech Butrycz Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) No to będą mieli uciechę wszyscy miłośnicy polskich malowań MiG-21UM. Pojawi się nowa seria AJ-Press,pierwszy numer z kalkami dla trzech podstawowych skali. Dużo zdjęć i kolorowych plansz. Brawo AJ-Press! Można podglądnąć m.in. kalki na aeroscale.com Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 A to kiedy można się spodziewać tych zeszytów w sprzedaży???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Przede wszystkim przeprosiny należą się AJ-Press, bo to oni wydadzą tę pozycję, przepraszam też KAGERO - mea culpa, mea maxima culpa!. Niestety oprócz WKRÓTCE nic nie jest wiadome co do daty wydania, pewnie po wakacjach, ale to tylko moje domysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Znakomita pozycja, mam nadzieję, że ukaże się cała seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 To Ci niespodzianka! Migacz w moim ulubionym malowaniu! Napewną nabędę tą pozycję. Teraz tylko pozostaje czekać na model UM-ki w 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HussarProduction Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Witam, Chcialbym poinformowac ze nastapila pomylka. Wydawca ksiazki jest HUSSAR PRODUCTIONS / AIRCONNECTION Limitowana ilosc ksiazek jest juz dostepna w Polsce przez firme AJ-PRESS po wyczerpaniu tylko od AirConnection. Michal Szapowalow www.airconnection.on.ca www.hussarproductions.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 ja już swoją nabyłem, pozycja warta polecenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 ja już swoją nabyłem, pozycja warta polecenia :-) Gdzie kupiłeś? Można prosić o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Przyłączam się do prośby o namiary "sprzedawcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Kupiłem ją na pokazach w Radomiu, sprzedawała ją jakaś grupa rekonstrukcyjna z II Wojny Światowej. Cena 95 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Na Aeroscale.co.uk podana cena tej pozycji wynosi 34.99 USD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Sam rozglądałem się w Radomiu (zawsze jest tam dużo stoisk z publikacjami i kupiłem dwie książki lotnicze), ale jakoś ją przeoczyłem. I tak nie kupiłbym jej za te pieniądze. UM jaki chodzi mi po głowie miał rosyjskie napisy eksploatacyjne, reszta tym bardziej nie jest mi potrzebna. Podobno zdecydowana większość zdjęć pokazuje tylko maszyny tygrysie, więc się obędzie. Czekam na PFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 30 Sierpnia 2013 Share Napisano 30 Sierpnia 2013 Sam rozglądałem się w Radomiu (zawsze jest tam dużo stoisk z publikacjami i kupiłem dwie książki lotnicze), ale jakoś ją przeoczyłem. I tak nie kupiłbym jej za te pieniądze. UM jaki chodzi mi po głowie miał rosyjskie napisy eksploatacyjne, reszta tym bardziej nie jest mi potrzebna. Podobno zdecydowana większość zdjęć pokazuje tylko maszyny tygrysie, więc się obędzie.Czekam na PFM Myślę tak samo. Książeczka ciekawa, ale cena i dość wąska "kategoria" kalek troszkę mnie odrzuca. [...]Czekam na PFM Ja też - może uda mi się wyrwać do Pragi na EDAY i nabyć jednego... bądź trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HussarProduction Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 Witam, Jak sam tytul wskazuje ksiazka jest o tygrysich szparkach. Znajdziecie tam kalkomanie do wszystkich 5 tygrysich wersji we wszystkich popularnych skalach, czyli 1/32, 1/48 oraz 1/72, sa takze kalkomanie do szaro-szarego UM-a z Laska. Kazdy samolot jest przedstawiony na kolorowych zdjeciach z praktycznie kazdej strony. Oprocz "tygrysow" na zdjeciach sa takze inne UM-y w pieknym srebrnym kolorze z nietypowymi oznaczeniami, jak np. "Patrycja". Co do ceny jest ona adekwatna do zawartosci i wlozonej pracy i przeznaczona glownie dla odbiorcy na rynku polnocno-amerykanskim. Poniewaz publikacja zostala wydrukowana w drukarni w Polsce, dlatego tez zdecydowalismy sie zostawic limitowana ilosc nakladu na krajowym rynku. Gdzie ksiazke mozna dostac jest wyraznie napisane kilka wiadomosci wyzej. Pozdrowienia Michal Szapowalow www.airconnection.on.ca www.hussarproductions.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HussarProduction Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Witam, Prosze kontaktowac sie z AJ-Press na e-mail aj-press@home.pl Michal Szapowalow www.airconnection.on.ca www.hussarproductions.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 HussarProduction będą kolejne wydania do innych wersji MiG-21? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 No to ja już mam. :-) Ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Myślę tak samo. Książeczka ciekawa, ale cena i dość wąska "kategoria" kalek troszkę mnie odrzuca. a jednak Naprawdę warto dla samych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Myślę tak samo. Książeczka ciekawa, ale cena i dość wąska "kategoria" kalek troszkę mnie odrzuca. a jednak Naprawdę warto dla samych zdjęć Tak, zmieniłem zdanie - mam tylko nadzieję, że ktoś wyda w przyszłości UM-kę w 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Powiedzcie jaka łączna cena z przesyłką od AJ-Pressu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Mam nadzieję, że się nie obrażą... Publikacja MIG21 Tiger: 35usd --> 110 PLN koszta wysylki: pobranie 12,50, pobranie-priorytet 15,50, przelew: 9,50, przelew-prio. 11.00 Drożej niż w Radomiu, ale to jedyna okazja... Taniej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 11 Września 2013 Autor Share Napisano 11 Września 2013 Witam, Gdyby ktoś ze szcżęśliwych posiadaczy tej "taniej" pozycji chciał obniżyć swoje koszty zakupu (np. tylko z powodu zdjęć i plansz), a jednocześnie nie potrzebuje kalek w skali 1/72, to chętnie odkupię te kalki. Ja już swojego tygryska mam od kilku lat (był prezentowany na modelwork.pl), ale może w przyszłości skuszę się na jeszcze jednego, szczególnie jeśli wyjdzie z RV Aircraft. Proszę o ew. propozycje na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARKMAN1 Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 Za poprzednikiem, gdyby ktoś chciał odstapić niepotrzebne mu z wydawnictwa kalki do skali 1/32 zgłaszam swój akces nabycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Proszę bardzo: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=6660717 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARKMAN1 Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Dziękuję za linka,ale mojej skali niestety nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi