Rack Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Piękna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Września 2013 Autor Share Napisano 10 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Na początku średnio mi się widział po pomalowaniu ale teraz wygląda bajerancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Odcień mi nie leży-jakoś tak ni w p...ni w oko. Czyś ty go malował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Zgadzam się kolor nie halo, na fotkach wyszedł seledynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Września 2013 Autor Share Napisano 10 Września 2013 Będę zmywał farbę :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Stary dobry Konrad-Zmywaczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Września 2013 Autor Share Napisano 10 Września 2013 Stary dobry Konrad-Zmywaczek... Do Anglii mogę jechać ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Konrad, pomyśl o brązowym filtrze, może będzie prościej niż zmywać farbę. brąz Van Dyck albo jakiś podobny powinien odpowiednio zmienić kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Września 2013 Autor Share Napisano 10 Września 2013 Próbowałem już. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 spróbuj raz jeszcze :-) wierzę w Ciebie. może trzeba bardziej stanowczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Września 2013 Autor Share Napisano 10 Września 2013 Andrzej, z seledynowego koloru nie zrobię Oliwkowej zieleni, filtr może zmienić odcień koloru ale nie sam kolor. Trzeba zmywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 25 Września 2013 Autor Share Napisano 25 Września 2013 Kolorek bazowy, chyba jest dobrze. :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Jak to jest przekłamanie koloru spowodowane moim skromnym odbiorem na laptope albo złym naświetleniem modelu. Było by spoko, ale ty dalej eksperymentujesz przy jego barwie. Podpowiedziałem barwę. Teraz moim zdaniem jest za brązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Tak jest, brązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Września 2013 Autor Share Napisano 26 Września 2013 No właśnie lampa błysk robi swoje, model malowałem A30. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Września 2013 Autor Share Napisano 26 Września 2013 Lepsze fotki + naprawiony próg. Muszę pomalować skrzynkę która znajduje się na progu, ale to przy okazji rozjaśniania. Wszystkie inne elementy oddzielne również zostały pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Września 2013 Autor Share Napisano 28 Września 2013 Po rozjaśnieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 NIe wiem czy nie za ciemny jeszcze do sido? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Września 2013 Autor Share Napisano 28 Września 2013 NIe wiem czy nie za ciemny jeszcze do sido? Nie będę kładł sido, jeszcze dam jaśniejszą farbę na górne powierzchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 A to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 On będzie bez błotników, jakaś wersja wyścigowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Września 2013 Autor Share Napisano 29 Września 2013 Gotowy do prac z butelkami AK których jeszcze nie zakupiłem, dlatego chwilowo pracę nad modelem wstrzymuje. :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Ma nadzieję że szybko dotrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Bardzo fajny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi