Jarekk Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Samochód łączności N2/S wz.36 Zebrało się trochę materiałów więc powoli zaczynam dłubać kolejny wrześniowy model. Tym razem sprzęt łączności. Dawcą elementów jest jak zwykle nieoceniana firma S-Model ze swoimi Fiatami 508/518. Na pierwszy rzut skupiłem się na nadwoziu. Ale zaraz wracam do podwozia. Po złożeniu model wygląda obecnie tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 wygląda super A jak oceniasz zestaw S-modelu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalw Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Ekstra !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekk Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 wygląda super A jak oceniasz zestaw S-modelu? Sporo poprawek, ale wymiary i kształty trzyma dobrze. Jako bazę wykorzystałem Fiata patrolu telefonicznego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neptun1939 Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Witaj! Z miłą chęcią obejrzę warsztat. Powodzenia w budowie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Tak S- Model ma zadadniczą zaletę. Po prostu jest i jak się go nie traktuje zbyt dosłownie można daje on szerokie spektrum możliwości wykorzystania cześci. Walczyłem kidyć z fiatem 508 kiedy był jeszcze vacu... masakra. W każdym razie Tobie życzę powodzenia ze świadomością, iż moje życzenia nie są do nieczego potrzebne byś zyczajowo konsekentnie doprowadził projekt do końca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekk Posted August 31, 2013 Author Share Posted August 31, 2013 Prace z lekka postępują do przodu. Teraz skupiam się na spodzie samochodu, kilku elementów w modelu brakuje. Z ciekawości zrobiłem dzisiaj przedni daszek brezentowy. Myślałem, że będzie więcej do poprawiania. Jeszcze trochę szpachlowania i będzie OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 daszek jak żywy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzype Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Czyżby projekt umarł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekk Posted June 13, 2017 Author Share Posted June 13, 2017 Nie. Jest dużo do przodu, ale zaczęły się dwa nowe. :( Czeka na malowanie. Wkrótce kontynuacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 I ja będę podglądał. Czekam na dostawę Fiata 621 z MarS-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekal Posted February 4 Share Posted February 4 No teraz to już chyba projekcik na pewno zmarł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts