Jarekk Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Samochód łączności N2/S wz.36 Zebrało się trochę materiałów więc powoli zaczynam dłubać kolejny wrześniowy model. Tym razem sprzęt łączności. Dawcą elementów jest jak zwykle nieoceniana firma S-Model ze swoimi Fiatami 508/518. Na pierwszy rzut skupiłem się na nadwoziu. Ale zaraz wracam do podwozia. Po złożeniu model wygląda obecnie tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 wygląda super A jak oceniasz zestaw S-modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Ekstra !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2013 wygląda super A jak oceniasz zestaw S-modelu? Sporo poprawek, ale wymiary i kształty trzyma dobrze. Jako bazę wykorzystałem Fiata patrolu telefonicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Witaj! Z miłą chęcią obejrzę warsztat. Powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Tak S- Model ma zadadniczą zaletę. Po prostu jest i jak się go nie traktuje zbyt dosłownie można daje on szerokie spektrum możliwości wykorzystania cześci. Walczyłem kidyć z fiatem 508 kiedy był jeszcze vacu... masakra. W każdym razie Tobie życzę powodzenia ze świadomością, iż moje życzenia nie są do nieczego potrzebne byś zyczajowo konsekentnie doprowadził projekt do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2013 Prace z lekka postępują do przodu. Teraz skupiam się na spodzie samochodu, kilku elementów w modelu brakuje. Z ciekawości zrobiłem dzisiaj przedni daszek brezentowy. Myślałem, że będzie więcej do poprawiania. Jeszcze trochę szpachlowania i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 daszek jak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Czyżby projekt umarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2017 Nie. Jest dużo do przodu, ale zaczęły się dwa nowe. :( Czeka na malowanie. Wkrótce kontynuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 I ja będę podglądał. Czekam na dostawę Fiata 621 z MarS-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dekal Napisano 4 Lutego 2023 Share Napisano 4 Lutego 2023 No teraz to już chyba projekcik na pewno zmarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi