hubert72 Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Model ze stajni IBG z dodatkiem dedykowanych blach Parta. Model raczej bezproblemowy. Malowanie z10 Pułku Strzelców Konnych 1 Dywizji Pancernej. Kolor bazowy to Brown Violet z palety Mr.Color z niewielkimi rozjaśnieniami. Ślady eksploatacji to specyfiki Ak i pigmenty Mig. Boczne, dzielone okienka dorobię przy okazji. Cytuj
spiton Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Moja pierwsza reakcja była taka: " Łoł, świetne ! Cytuj
hubert72 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Napisano 30 Sierpnia 2013 Milicast wymalowany akrylami vallejo ;) Cytuj
spiton Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Przylep tego figurka bardziej pionowo, bo w tej pochylonej do przodu pozie, przypomina mi bohatera serialu "sąsiedzi" ,-)). Cytuj
JARD Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 No kocham takie cósie w tej skali i w polskich barwach. Sączę kawkę i z prawdziwą przyjemnością oglądam. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 model śliczny. robiłeś wnętrze od podstaw? bo trudno się zorientować, co jest lub czego nie ma w środku. lewe tylne koło pionu nie trzyma. duże piwo. Cytuj
hubert72 Napisano 1 Września 2013 Autor Napisano 1 Września 2013 Andrzeju, wnętrza nie robiłem niestety. Nie ma sensu moim zdaniem, przez okienka i tak praktycznie nic nie widać. Jedynym wnętrzem waloryzowanym jest szoferka W realu koło aż tak nie rzuca się w oczy. Model jest zamocowany do podstawki na ''druciki'' być może dlatego tak się koło przestawiło. Cytuj
MrDyzio Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Bardzo fajny Bedford, ale Ci już to mówiłem Figurant nieco słabszy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi