elefantes Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Jedyny mój produkt tegorocznych wakacji: 15-cetnarowa ciężarówka Chevrolet z Italeri. Nie ukrywam, że głównym powodem zakupu tego modelu była jego cena, ale teraz, gdy modelik powędrował na półkę mogę z całą świadomością polecić ten model. Spasowalność elementów bardzo dobra, kilka opcji kalkomanii w pudełku, plandeka w przypadku wersji kanadyjskiej, no i właściwie dodatkowy model w postaci armaty przeciwlotniczej Breda 20/65... Ja zdecydowałem się na wersję brytyjską, ale wykonanie to raczej moje własne "widzimisię". Malowanie pędzelkiem farbką Humbrol 250 plus śladowe ilości 33 oraz 26. Ślady użytkowania naniesione za pomocą plakatówek Aster plus suchy pędzel. Całość utwardzona lakierem bezbarwnym Revella nr 2 i to właściwie tyle w tym temacie:) Więcej fotek na: http://www.fotosik.pl/u/elefantes/album/1497903 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Całkiem nieźle, tylko rzuca się w oczy nie starty wash, wygląda to średnio, a nawet nieestetycznie, ale ogólnie nieźle wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Jak dla mnie Świetny model, a niestarty wash wygląda fajnie, jak zacieki jakieś itp. Mnie się podoba. świetny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Świetna praca Wash mocny ale prezentuje się to wszystko bardzo fajnie Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Jak dla mnie to wash jednak ciutkę za mocny, a reszta mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Bardzo udany i fajny model. Wash, kwestia gustu. Dla mnie trochę za mocny za to opony za jednostajne. Ale ogólnie odbiór bardzo pozytywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Września 2013 Share Napisano 1 Września 2013 Brawa za wybór ciekawego modelu wash odbieram jak przedmówcy, ale to kwestia gustu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 bardzo fajnie wyszedł, a ten karabin nie lepiej by wyglądał w wersji holowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Za mocny wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Za mocny wash. Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Ja uważam,że ten wash jest efektem zastosowania pewnej techniki, lansowanej kiedyś przez np Artura Wałachowskiego ,tj calutki model w breii , a potem wycieramy. Przy opanowaniu tej metody , która poprzedzała wszelkie modulacje i cieniowania , efekty też były ciekawe. Taki wczesny Verlinden. Kwestja gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Ja uważam,że ten wash jest efektem zastosowania pewnej techniki, lansowanej kiedyś przez np Artura Wałachowskiego ,tj calutki model w breii , a potem wycieramy. Przy opanowaniu tej metody , która poprzedzała wszelkie modulacje i cieniowania , efekty też były ciekawe. Taki wczesny Verlinden. Kwestja gustu. Gdzie można znaleźć modele Verlindena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 W sprzedaży raczej figurki lub winietki. Chodziło mi pewien styl malowania , charakterystyczną manierę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi