madeira Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 O Stary!! Będę tu częściej niż inni. Powodzenia, bo widzę, że warsztat będzie konkretny. A tak btw sprawdź priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 To są teraz dwa na forum,życzę ci powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Ambitne podejście trzymam kciuki za dotarcie do końca prac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Kibicuję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 He, he, no tak to czasem bywa ... Ale plus za podejście do tematu i wykonanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Zasiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Normalnie szkoda. To może ich nie wklejaj (wiatraków), albo zrób zdjęte osłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Bawimy się w Robin Hood'a, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Ładny Leoś będzie ..... A Ty z tego łuku to strzelasz strzałami Amora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 . W międzyczasie wydziergałem od zera mocowanie ostróg lodowych na przedzie kadłuba. A czemu tak z ciekawości zapytam i z czego te panele?bo podobne mam w Marderze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Co do rolek - pewnie wyszli z ałożenia że pod bocznymi fartuchami i tak nie będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Października 2013 Share Napisano 16 Października 2013 Co do rolek - pewnie wyszli z ałożenia że pod bocznymi fartuchami i tak nie będzie widać. Ja nawet górnej taśmy gąsienicy nie robiłem w Leopardzie bo i tak nie widać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Kolega na Leosiu ponaklejał panele z wyciętych kawałków drobniutkiego papieru ściernego. Super wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Myślę, że byłoby to o wiele prostsze niż to co zrobiłem. Wymagałoby jedynie zeszlifowania paneli na modelu do zera. Kolega wziął jakiś drobniutki papier i powycinał z niego panele. Potem włożył je do wody na dwa dni i fajnie odeszły z papieru i została taka "błonka" która nakleił na model. Genialnie wyszło i nie ma uskoku takiego między modelem i tą naklejką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Ok. Wypróbuję to. Ale nie wiem jaki to był papier. Mam różne w domu to sam wypróbuję. Nie wiem czy tam u Ciebie w Singapurze są takie sklepy narzędziowe jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Przepraszam za off topic ale nie brakuje Ci naszej ..... kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 14 Grudnia 2013 Share Napisano 14 Grudnia 2013 Super robótka. Ciekawe czy pod farbą nie zniknie faktura przedmuchiwacza ? Ale jak słusznie piszesz - w tej skali tego i tak nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 To pewnie niebawem będzie malowanko.... Popatrz na ten wątek i wzoruj się na nim http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=211723 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Piękna praca , Pawle uprzedziłeś mnie też chciałem mu podrzucić ta ściągawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Ostatnio chyba wszystkim tempo spadło. Ale fajnie że walczysz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi