gorlock Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Nowe miejsce zamieszkania... nowe siły do modelowania... nowy model Fajnie, że Meng postanowił wypuścić coś oryginalnego. Będzie to projekt relaksacyjny, prosto z pudełka (jak na razie dodatków do niego nie ma). Pudło słusznej wielkości więc model także imponuje rozmiarami. Inboxa można zobaczyć tutaj:http://www.1999.co.jp/eng/10233750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 o japier.... Kibicuję! Poprzedni Twój model mam w zakładce jako przykład, ale liczę na niezły efekt we współczesnym sprzęcie US Army. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 jak na razie dodatków do niego nie ma Jak to nie ma? No dobra, będąc ścisłym - jeszcze nie ma, ale już niedługo Voyager wypuszcza takie cosie: - PE35604 - Modern IDF D9R Armored BullDozer w/slat armour (FOR MENG SS-002) - PE35607 - Modern US Army D9R Armored BullDozer (FOR MENG SS-002) - PEA318 - Modern IDF D9R Armored BullDozer slat armour (FOR MENG SS-002) http://www.voyagermodel.com/productdetails.asp?itemid=PE35604 W barwach US Army czy IDF? Powodzenia w budowie, temat dodany do obserwowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Pięknie, pierwszy Doobi na polskim forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 5 Września 2013 Autor Share Napisano 5 Września 2013 No tak, w zapowiedziach Voyagera jest i przyznam, że slat mnie bardzo kusi. Model będzie w malowaniu IDF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Aleś mnie chłopie nakręcił, w Polsce można dostać ten model ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Aleś mnie chłopie nakręcił, w Polsce można dostać ten model ?? Tu pytaj: http://www.saharahobby.pl/meng-model/10596-meng-model-ss002-d9r-doobi-armored-bulldozer-1-35.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 5 Września 2013 Autor Share Napisano 5 Września 2013 Oprócz Saharahobby (choć ceny nie podają) nie widziałem go w ofercie jak na razie nigdzie w Polsce. Podejrzewam, że 250 zażyczą sobie co najmniej. Osobiście od dłuższego już czasu wszelkie nowości tylko w Azji kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Ja będę miał dostęp do tego modelu. Cena to 250zł ale już z przesyłką. Raczej warto bo to piękny i olbrzymi model. Jakby coś to prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olokolo Napisano 5 Września 2013 Share Napisano 5 Września 2013 Witam. Będę śledził postęp prac przy Doobim. Sam zamówiłem D9 u braci chińczyków na ebay'u. W Polsce jest dostępny jak na razie tylko przez alledrogo - jak na razie cena 250 plus koszty przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 15 Września 2013 Autor Share Napisano 15 Września 2013 (edytowane) Pierwsze fotki z budowy. Spasowanie elementów na poziomie powiedzmy Trumpetera. Niektóre pasują dobrze inne mniej. Sporo szlifowania, trochę szpachlowania, zdarzają się ślady po wypychaczach i zapadnięcia plastiku. Ripper uzupełniony brakującymi spawami. Z modelem nie śpieszę się bo będzie jednak z blaszkami. Czekam na Slat armor od Voyagera. Edytowane 15 Września 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 Bardzo ładnie i czysto, widze że na śrubki z ramki "A" starczyło ci cierpliwośc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 15 Września 2013 Autor Share Napisano 15 Września 2013 widze że na śrubki z ramki "A" starczyło ci cierpliwośc . Tak, wolałem odcinanie tych plastikowych śrubek niż klejenie żywicznych lub fototrawionych na CA i tarcie debonderem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 Dla zainteresowanych zakupem http://www.aliexpress.com/item/Meng-1-35-ss002-D9R-Doobi-armored-bulldozer-SS-002/1106032996.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 Bardzo dobra oferta jednak ryzykowne jest podawanie danych karty debetowej bo często są wycieki tych danych i zaczynają się kłopoty. Ciekawe jak funkcjonuje ochrona kupującego, jeżeli tak jak w PayPal to można zaryzykować. Najlepie jednak poczekać na wzowienie produkcji przez Mneg Model D9R i ceny z pewnością będą niższe od aktualnych na Ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Kolego nie ma żadnego ryzyka,płatność potwierdzasz dopiero po otrzymaniu przesyłki(setkę rzeczy już tam kupiłem).Przepraszam za zaśmiecanie wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi