figfan Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Znakomita dioramka, wykonanie i tematyka zasługują na 6 z plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Genialna praca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Bardzo fajna praca Gratuluję A co to za skala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 23 Września 2013 Share Napisano 23 Września 2013 Cześć. Bunkierek fajny, ale mam "ale" co do figurki... Pomalowana jest świetnie, ale kolor munduru mi coś nie pasuje... I ten "nit" na Slamandrze z boku taki jakiś gigantyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 23 Września 2013 Autor Share Napisano 23 Września 2013 Bardzo fajna pracaGratuluję A co to za skala ? skala to 1:35 Bukier Mirage Hobby, natomiast figurka to zlepek Adalbertusa, tanka i Horneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 24 Września 2013 Share Napisano 24 Września 2013 fajne, fajne, podoba się, chciałbym kiedyś coś takiego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Piękna diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Scenka jak najbardziej na plus, będzie piękna do kolekcji polskich wojaków z fragmentami pojazdów. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 A winieta prezentuje jakiś konkretny schron z tego terenu? W podpisie nie powinno być Jastarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Bardzo ładna "winietka"...gdzie będzie można zobaczyć ja na żywo? Jakimi kolorami malowałeś figurke, jeśli możesz zdradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 26 Września 2013 Autor Share Napisano 26 Września 2013 Na żywo być może już za miesiąc na MTP Hobbyw Poznaniu lun na warszatach modelatskich w Listopadzie w Toruniu... Figurka malowna 100% akryl,kolory jakich użyłem do figurki to zestaw dedykowany Firmy Life Color na locencji muzeum Wojska Polskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 Wszystko super, bunkier i figurka. Widać że wyższa szkoła Ale dla figurki daję szóstkę z minusem, nie przekonuje mnie to "komiksowe" cieniowanie, choć przyznaję że jest to super zajebisty efekt, ale moim zdaniem nie ma nic wspólnego z naturalnością. To moje skromne zdanie oczywiście. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 Dla mnie BOMBA. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Października 2013 Share Napisano 3 Października 2013 Ogólnie rzecz biorąc-jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi