Czesio Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 No cóż, model skończony od piątku, ale przez zawody w Kielcach galeria opóźniła się do dziś. Model jest słaby, Anakondo-podobny, ale eksperyment uważam za udany patrząc na zestaw wyjściowy a właściwie breję z plastiku Żaden model chyba jeszcze mnie tak nie wymęczył jak ten... Cytuj
Desaxe Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Widziałem warsztat i podziwiam cierpliwość, bo bazowy zestaw to tragedia Lubię Anakondy, bo podczas studiów lądowały tuż koło mojego akademika na ul. Polanki koło Szpitala Marynarki Wojennej w Gdańsku i nieraz podziwiałem szczegłóy ich budowy Bardzo ładny model Od siebie bym dodał tylko dopieszczenie cieniutkim pędzlem czarnego pasa na dziobie i wokół przedniej szyby, tzn. wyretuszować tylko te nierówności w czarnym malowaniiu i ślady po paproszkach, włosiu pędzla itp Cytuj
Piotrek_S Napisano 30 Września 2013 Napisano 30 Września 2013 Podoba mi się! Gratulacje za wytrwałość Cytuj
spiton Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Zmierzenie się z tego typu zestawem to rodzaj modelarskiego bohaterstwa ,-)) Wyszło nieźle. Cytuj
Sławekb Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Nie no wizualnie...ogólnie całkiem przyjemny odbiór,tylko wirnik wpadający w kadłub za bardzo razi i to mógłbyś poprawić Cytuj
Mr. Klasa Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 No, piękny. Może spróbój poprawić malowanie dookoła tych dwóch dolnych okien w dziobie. Cytuj
POLAKKK Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Mniej więcej tyle, co wyraziłem piesełem. Wiatraczek niesamowicie się podoba Cytuj
Czesio Napisano 1 Października 2013 Autor Napisano 1 Października 2013 Nie sądziłem że wam się spodoba :] No cóż błędów trochę jest, parę rzeczy brakuje, ale musiałem się wyrobić z nim do niedzieli bo mijał termin konkursu na pwmie. Poprawiać już nie mam sił, jak mi trochę grosza wpadnie to pomyślę nad Top gunem A numer w temacie poprawiła mi przeglądarka wstukując nazwę z walkarounda Cytuj
Sławekb Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Noo...Adamie...piękną listę tutaj uzbierałeś,ale zapomniałeś o czymś bez czego polskie śmigłowce nie latają-O SZMATCE Cytuj
Sławekb Napisano 1 Października 2013 Napisano 1 Października 2013 Noo...Adamie...piękną listę tutaj uzbierałeś,ale zapomniałeś o czymś bez czego polskie śmigłowce nie latają-O SZMATCE Sławku jakbym śmiał zapomniec - szmatka w Sokole jest pod siedzeniem w kabinie transportowej stad jej nie widac USPOKOIŁEŚ MNIE Cytuj
Robroy Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Do listy Adama jeszcze można dorzucić min. brak głośników przy goleniach, radioboji, stopni, kosza ewakuacyjnego (opcjonalnie), nożyc do awaryjnego odcinania liny i FLIR ma być czarny, a nie biały (to jeszcze możesz poprawić), Co nie zmienia faktu, że należy się brawo za podjecie tematu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi