Capricorn Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Witam!! Oglądam sobie z zapałem to forum od jakiegoś czasu i dojrzałem wreszcie żeby "pochwalić" się i swoimi wypocinami. Model to zaczęty jeszcze na studiach zestaw Italeri z dodatkiem blach Eduarda i kilku różnych klamotów. Brudzenie za pomocą Pactry Weathering (nie najlepsze chyba :P). Skończony dwa lata temu, teraz chyba zrobiłbym go nieco inaczej, ale trudno. Postarajcie się nie bić za mocno, powiedzcie co można zrobić lepiej. Miłego (mam nadzieję) oglądania i jeszcze milszego krytykowania . Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Witaj na forum Przyznam szczerze,że nie znam tego pojazdu zbyt dobrze i nie mogę ocenić merytorycznej poprawności twojego modelu, jednakże jeśli chodzi o stronę czysto techniczną, to twój Paladin jest znakomity. Duża ilość detali i wykończeniówka to jego największe atuty. Brudzenie Weatheringiem nie najgorsze,ale spróbuj może nastepnym razem pobawić się olejami i suchymi pastelami. Oby tak dalej. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Bardzo ładny i więcej nic nie napisze bo nie ma się absolutnie do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 jak dla mnie tez bardzo ładny, nie ma do czego sie przyczepic witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Jak dla mnie wygląda poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 18 Września 2007 Autor Share Napisano 18 Września 2007 Dzięki za uznanie, w najbliższym czasie postaram sie wrzucić jeszcze kilka fotek moich pełzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Nie Radzieckie...A fajne...hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Mógłbym podpowiedzieć jedną rzecz.Niech szanowny kolega pobawi się trochę wash'em (czy jak to sie nazywa :-)) Czyli usmaruje model po pomalowaniu rozcieńczoną farbką wodną o odpowiednio dobranym kolorze. A póżniej za pomocą szmatki,papieru sciernego,czy też gabki do matowienia lakieru "efektownie " uprzednio nałozoną farbę(wodną)usunie. Na ogół daje to bardzo fajny efekt,imitujący zabrudzenia ekspoloatacyjne. Poza tym śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Niekoniecznie brakuje mu washa - to raczej kwestia estetyki. Jak dla mnie tak jest OK! Nie Radzieckie...A fajne...hm... Fajne bo nie radzieckie... Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 19 Września 2007 Autor Share Napisano 19 Września 2007 Witam, spiton: po prawdzie washa zrobiłem rozcieńczoną czarną Pactrą zapuszczając cienkim pędzelkiem zagłębienia i okolice wystających detali. Może trochę za delikatnie, ale nie chciałem przesadzić, niespecjalnie podobają mi się przejaskrawione ślady zużycia na nowoczesnym sprzęcie.... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Miło zobaczyć w galerii współczesny amerykański pojazd, na dodatek ładnie wykonany. Fajnie, że go obładowałeś wyposażeniem i dałeś kierowcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 19 Września 2007 Super Moderator Share Napisano 19 Września 2007 Witam. Prosisz o krytykę swojego modelu? Bardzo proszę: Super Nie sklejałem jeszcze żadnego modelu czołgu ale naprawde twój mi się podoba. Pozdrawiam jawkers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Nie przepadam za nowoczesnością ale nie mam do czego się przyczepić....może się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi