abir24 Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Witam wszystkich, znalazłem sklep z takim o to fajnym "przedmiotem" Czy ktoś z szanownych Kolegów ma, miał coś takiego i może coś powiedzieć. Jeśli wygląda tak ładnie jak na zdjęciu to chyba warto się skusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 A możesz podać link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 6 Października 2013 Autor Share Napisano 6 Października 2013 Zapomniałem http://www.floatingdrydock.com/update.htm Jeśli ktoś będzie przymierzał się do kupna to chętnie się podczepię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Do 350 sie nadaje. Jesli planujesz 700 to nawet najdrobniejszy bedzie za duzy. Slabo sie tez te lancuszki drukowane w technice 3D wyginaja... A i powierzchnia tez jest chropowata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 Myślałem o 350-ce ale widzę tylko fotkę.Jeśli ktoś się napali i będzie kupował to ja tez się dołączę do zamówienia na jeden łańcuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 Do 350 sie nadaje. Co najwyżej do DUŻYCH 350'tek (znaczy pancerniki, ciężkie krążowniki) Do małego krążownika czy niszczyciela będzie już za duży - ~12 ogniwek na cal daje ogniwko długości ~2mm. Ja ręcznie plotę dwa razy gęstszy (znaczy 1 mm) chociaż bez poprzeczek. A i tak do małych niszczycieli wydaje się za masywny. Pozdrowionka ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 A moglbys wrzucic zdjecie? 1mm to fajnie maly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 (edytowane) Co najwyżej do DUŻYCH 350'tek (znaczy pancerniki, ciężkie krążowniki)Do Mogami bym go nie użył. Moim zdaniem jeszcze zbyt duży. A moglbys wrzucic zdjecie?1mm to fajnie maly... Co prawda nie ja plotłem Górny 27 oczek na cal, dolny 40 oczek na cal. Trzy oczka w dwóch milimetrach. Edytowane 18 Października 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Października 2013 Super Moderator Share Napisano 18 Października 2013 dolny 40 oczek na cal. Trzy oczka na milimetr.Kto to czyni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 Kto to czyni ?Ja mam akurat firmy A-line, ale widziałem już innych firm. Generalnie trzeba szukać w sklepach od kolejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoSklejania.pl Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 W przyrodzie występuje jeszcze taki łańcuszek, choć jest trochę większy. 40cm universal fine chains set (two types) type I: 0.2(T)*0.9(W)*1.5(L)mm type II: 0.25(T)*1.1(W)*2.0(L)mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5pirit Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Nie wiem jak mają się te łancuszki do skali okrętów, ale znalałem takową stronkę na naszym Polskim rynku i może się komuś przyda: http://izmod.pl/177-lacuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi