Nugget Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Witam po długiej przerwie w modelarstwie, mam nadzieje, że starczy mi czasu i chęci żeby wrócić do "gry". Skończyłem italerkę, niestety na zdjeciach po jednej stronie jest pod wieżyczką szpara, spowodowane jest to tym iż jest ona zdejmowana, i przez moje zagapienie niezbyt dobrze ją do zdjęć dopasowałem. Zapraszam do oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Zgrabny i ładnie pobrudzony pojeździk, a obicia farby pierwsza klasa Gdybym miał coś dodawać to lekkie rozjaśnienie paneli, na których są krzyże po bokach, bo jakoś ciemno wyglądają, ale to może wina aparatu Ogólnie mi się podoba bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Witam! Pięknie! Podoba mi się! Poza tym to Italeri, więc model z założenia musi być fajny. Tylko napracować się trochę trzeba aby był jakiś efekt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 6 Października 2013 Autor Share Napisano 6 Października 2013 Poza tym to Italeri, więc model z założenia musi być fajny. Tylko napracować się trochę trzeba aby był jakiś efekt.... Prawda, prawda, nie było tak źle ze sklejalnoscią, co do detali spoko, a ciekawostka: nawet pełne wnętrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Witaj ponownie . Swietna robota. Bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Mi się podoba. A ciemny musi być bo przecież na polu walki nie może się świecić jak psu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 7 Października 2013 Autor Share Napisano 7 Października 2013 Dzięki panowie za ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 9 Października 2013 Autor Share Napisano 9 Października 2013 Zdjęcia, ze zniwelowanym żółtym filtrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Takie maszyny lubię. Ładnie przybrudzona i obita z umiarem. I do tego z GD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 10 Października 2013 Autor Share Napisano 10 Października 2013 Dziekuje ślicznie I do tego z GD. ciekawość mi nie pozwala, co to jest GD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 http://pl.wikipedia.org/wiki/Dywizja_Gro%C3%9Fdeutschland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 10 Października 2013 Autor Share Napisano 10 Października 2013 Ok dzięki, nie wyczaiłem skrótu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Października 2013 Share Napisano 17 Października 2013 bardzo fajny podoba mi się brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 17 Października 2013 Autor Share Napisano 17 Października 2013 Dzięki za ocenę, składam kompresor, więc robota teraz będzie szła pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 17 Października 2013 Share Napisano 17 Października 2013 Przyłączam się do powyższych opinii. Jak zrobiłeś błocko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 17 Października 2013 Autor Share Napisano 17 Października 2013 Witam, o ile pamiętam, to zdaje się pigmenty (mieszanka) nie pomieszana dokładnie, łacze z kilkoma kroplami unigruntu, teraz mam suche błoto, a drugą masę równiez 3 pigmenty ziemne nie rozmieszuje ich ze sobą łacze z paroma kroplami emali modelarksiej ( a własciwie tego co utzrymało sie na powierzchni, poniewaz ma ona sowje lata)modelak czy jakos tak, mniejsza o to z kazda emalia to zrobisz, i mam błotko mokre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Października 2013 Share Napisano 27 Października 2013 Kawał dobrej roboty, a błotko rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 28 Października 2013 Autor Share Napisano 28 Października 2013 Dzieki Adam, za ocenę. Szczerze powiem, że co model inne błotko robie to też eksperymentalne, al jestem jak narazie najbardziej z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Października 2013 Share Napisano 28 Października 2013 Z błotkiem to zawsze są problemy, tzn. ja mam zawsze jakieś "ale", jestem sklejacz i zawsze robię je inną metodą, szukam tej najlepszej (wymyślam koło od początku). PS. z innej kadzi, zamarzniętą kałuże na błocie (zima), można fajnie zrobić z gęstego CA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 28 Października 2013 Autor Share Napisano 28 Października 2013 To samo ze mna, co model inna metoda, z tym CA musze spróbować, zawsze wydawało mi sie, ze CA tak matowo schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi