Solo Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Rety! Rety! Rety! Ale fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Jak ja to lubię- niepolakierowany kadłub pełen dodatków... na podobnym etapie przy Sokole miałem poważne rozterki czy przypadkiem tak nie zostawić i nie rozgrzebać czegoś nowego... Pozdrawiam i kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Wygląda, że będzie świetny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 27 Września 2015 Autor Share Napisano 27 Września 2015 Żmudne, ale w końcu skończyłem - wirniki przy okazji widzę, coraz więcej części się gubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Piękna, misterna robota jest kilka opcji malowania... w jakim malowaniu będziesz robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Jak patrzę na Twoją relację to mam ochotę napocząć mojego Sea Dragona Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 28 Września 2015 Autor Share Napisano 28 Września 2015 Malowanie pudełkowe, czyli qń nr 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Ooo...jestem zdecydowanie na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Malowanie pudełkowe, czyli qń nr 41 I bardzo fajnie tylko pamiętaj nie walnij babola jaki jest w tym wydaniu... Przyjrzyj się uważnie temu i temu na zdjęciu z pudełka czym się różnią ? Panów z Italeri ciut poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 29 Września 2015 Autor Share Napisano 29 Września 2015 Jeśli masz na myśli ten błękitny kolorek, to wiem o tej "pułapce", aczkolwiek już w instrukcji malowania, zdaje się, jest lepiej. Zresztą ogólnie, te maszyny są znakomitym przykładem na interpretację koloru w zależności od oświetlenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 ...nie o kolor mi chodzi Zobacz, co ma zamontowane ta maszyna na zdjęciu, klasyczne dla CH-53 wrota... a w Italeri masz rampę od wersji zwalczania min m Maszyny z "black stallions" nie nosiły tych ramp tylko normalną klapę Niestety w modelu nie ma normalnej klapy i trzeba ją skopiować lub skanibalizować z innego egzemplarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 29 Września 2015 Autor Share Napisano 29 Września 2015 Aaa, o to chodzi - druga strona, pod twoim postem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Września 2015 Share Napisano 29 Września 2015 Musiało mi jakoś umknąć ...zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 15 Października 2015 Autor Share Napisano 15 Października 2015 Praktycznie gotowy do malowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Października 2015 Share Napisano 15 Października 2015 Ładne to maluj Waść bo skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 1 Listopada 2015 Autor Share Napisano 1 Listopada 2015 Można malować: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Listopada 2015 Share Napisano 1 Listopada 2015 Żądam przepisu na dysze! Krok po kroku i jaka chemia używana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Listopada 2015 Share Napisano 1 Listopada 2015 Czy to już końcowy kolor, ... mam wrażenie, że deczko za jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 1 Listopada 2015 Autor Share Napisano 1 Listopada 2015 @karambolis8 - nic specjalnego Wszystko z Mr.Color: podkład C8, na to 'miedziany' metalizer nr 215. Na to rozcieńczona płukanka z mieszanki transparentnych H138 i H93. Na koniec mocno rozcieńczony czarny C33 dla efektu przepalenia. @Mitrandir - malowania oczywiście dopiero początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 13 Listopada 2015 Autor Share Napisano 13 Listopada 2015 Pomalowany, reszta będzie po kalkach: Powierzchnie antypoślizgowe oraz clear: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Listopada 2015 Share Napisano 13 Listopada 2015 No cacuszko, będzie smakowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Listopada 2015 Share Napisano 13 Listopada 2015 Kapitalne malowanie! Możesz coś więcej napisać jak to robiłeś? Wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 13 Listopada 2015 Autor Share Napisano 13 Listopada 2015 @Solo Ciężko sprecyzować, zresztą sam pewnie wiesz - malowanie to zlepek warstw przeróżnych czerni, szarości, po niebieski i zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek - MaXus Napisano 6 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2015 Kalki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Pięknie wygląda z czego zrobiłeś powierzchnie antypoślizgowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi