tornado Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Jak w temacie, nie będę się rozpisywał nad modelem, wszystko na jego temat jest tu: Link Słowa krytyki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 I kolejne perfekcyjne wykonanie przez Tornada-zatyka dech w piersiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 ale ja bym chciał model zobaczyć a nie prawdziwy.oki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Kolejny model w oszałamiającej skali i wygląda zupełnie jak prawdziwy Wielkie Gratulacje bo trochę pracy to na pewno kosztowało Czekam na kolejne modele z serii 1:8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Przerzucam się na szydełkowanie. Tornado model jest boski, ja osobiście spatynowałbym go trochę ale to takie moje dziwactwo. PS. Albo mam omamy, albo lewe, przednie koło coś Ci ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Słowa krytyki mile widziane Tia...hmmm...jasne...krytyki, tylko ciekawe odnośnie czego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Września 2007 Autor Share Napisano 17 Września 2007 Dzięki Albo mam omamy, albo lewe, przednie koło coś Ci ucieka Nie masz omamów, w drodze na sesję zdjęciową strzelił jeden z elementów zawieszenia da się naprawić Swoją drogą przydały by się mocniejsze elementy zawiechy i układu kierowniczego, te są trochę za słabe pod masę prawie 2-óch kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Niestety polistyren klejony klejami inwazyjnymi (takimi, które rozpuszczają go odrobinę, aby powstała spoina) traci wytrzymałość i staje się kruchy i mało wytrzymały na uderzenia. Dlatego kiedyś poradzono mi coby takie części kleić albo cyjanoakrylem, albo żywicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Torni jak zwykle pokazał co potrafił Citroen wygląda pięknie.Zdjęcia też bardzo ładne zrobiłeś akurat wszystko cacy pasuje. Pozdrawim,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Mógłbyś podać jego wymiary. Nie wyobrażam sobie tej skali :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Mógłbyś podać jego wymiary. Nie wyobrażam sobie tej skali :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Model cudeńko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Świetny model. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 a ja jednym z fot w warsztacie koło wyglądało jak by brakowało w nim wiatru.Jeżeli się nie mylę, to dopompuj je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi