Skocz do zawartości

Mile, Milki i Milusie...

Sławekb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

...wracając do galerii - dobry bajer nigdy nie jest zły - pozdrawiam wszystkich niecierpliwych

Tak myślałem Ale i tak warto zaglądać , tylko uzbroic się w cierpliwość trzeba ... albo w bardziej przekonywujący argument

Sławku FS to nie Pactra

Wpisałem symbol w necie i mi wyskoczyła pactra a29..... pewnie jako odpowiednik-stąd chyba ta zmyłka w sumie ja PUSZCZYKA malowałem właśnie PACTRĄ 29 z dodatkiem białej(zgodnie z recepturą Chazka).

Połóż teraz jeszcze raz preshasing i przykryj jeszcze jedną warstwę bazowego. Ale mocno rozrób lakier i popróbuj na boku żeby dobrać dość transparentną ale nie płynącą farbę.

• 2 weeks later...
jak usunąć farbę z oszklenia, tak by można jeszcze raz pomalować i aby szyba nie zmatowiała,

...zmywacz Wamodu, spray do mycia okularów.

Debonder zmatowi. To wszystko sprawdziłem.

Tylko uważaj, żeby Ci oszklenie nie zmatowiało bo będziesz miał pucowania i polerowania co nie miara.

...mnie się to nie zdarzyło. Zawsze można zrobić test przed użyciem na właściwym obiekcie.

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.