Mitrandir Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 słusznie prawisz biedny Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 ...wracając do galerii - dobry bajer nigdy nie jest zły - pozdrawiam wszystkich niecierpliwych Tak myślałem Ale i tak warto zaglądać , tylko uzbroic się w cierpliwość trzeba ... albo w bardziej przekonywujący argument Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 Wiedziałem że to kit,ale tak poważnie to jaki kolor zastosowałeś tej zieleni.....chyba,że nie doczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 ta druga to PACTRA A29? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 C309 to Gunze i FS 34079 myślałem,że to Pactra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 Sławku FS to nie Pactra Wpisałem symbol w necie i mi wyskoczyła pactra a29..... pewnie jako odpowiednik-stąd chyba ta zmyłka w sumie ja PUSZCZYKA malowałem właśnie PACTRĄ 29 z dodatkiem białej(zgodnie z recepturą Chazka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 Połóż teraz jeszcze raz preshasing i przykryj jeszcze jedną warstwę bazowego. Ale mocno rozrób lakier i popróbuj na boku żeby dobrać dość transparentną ale nie płynącą farbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot92 Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 Dobra robota!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Marca 2014 Autor Share Napisano 30 Marca 2014 Wygląda super.....ale bliżej proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Marca 2014 Autor Share Napisano 30 Marca 2014 .....i więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 30 Marca 2014 Share Napisano 30 Marca 2014 a gdzie obrusik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Fiu fiu! Pełen szacun! Fajnie wychodzi Pytanko mam o UPK - czy malowanie na zielony to teraz standard? Od kiedy są malowane, czy zielony nakładany jest na kolor srebrny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 jak usunąć farbę z oszklenia, tak by można jeszcze raz pomalować i aby szyba nie zmatowiała, ...zmywacz Wamodu, spray do mycia okularów. Debonder zmatowi. To wszystko sprawdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Tak; ten szuwaks zmywa wszystko. Akryle, olejne itd. Sido oczywiście też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Tylko uważaj, żeby Ci oszklenie nie zmatowiało bo będziesz miał pucowania i polerowania co nie miara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Tylko uważaj, żeby Ci oszklenie nie zmatowiało bo będziesz miał pucowania i polerowania co nie miara. ...mnie się to nie zdarzyło. Zawsze można zrobić test przed użyciem na właściwym obiekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 nie można zostawić na powierzchni plastiku do odparowania bo wtedy może zmatowieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Chcesz polewać szkiełko tym szuwaksem? A nie wystarczy delikatnie zmoczony wacik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 No właśnie szkiełko delikatnie wacikiem, co z tego że tam jest sido. Da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 co tu tak wieje nudą Panie Adamie gdzie wyniki prac PZLAdamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 jakie mazać, jakie mazać ciekawość zżera poza tym, poza paroma kolegami to ja tu konkursowiczów nie widzę obserwuje zatem i nadal trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 a z czasem też krucho nawet nie mam kiedy warsztatu wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi