bożo wpożo Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2014 Z dodatku własnego polutowałem słupki relingu . Masakra trochę . Mam ich ze 40 sztuk z zapasem , jakby się jakiś unicestwił . Wetknąłem je na sucho do focenia ,tak się to prezentuje . Zamontuje je ostatecznie po malowaniu pokładu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Dawno nie było żadnej aktualizacji tematu, liczę że doczekał końca i że można go będzie podziwiać w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Szczerze Wątpię, Ridż ostatnio bawił się w lepienie śmietników na gąsiennicach ( pierwszowojennych czołgów w sensie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Szczerze Wątpię, Ridż ostatnio bawił się w lepienie śmietników na gąsiennicach ( pierwszowojennych czołgów w sensie ) Rozmowa kontrolowana, he, he . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Bazyl próbujesz mi wmówić że St Chamond nie wygląda jak śmietnik na gąśiennicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Zależy od kształtu śmietnika. Umówmy się więc że wygląda jak kontener, a na co to już każdy sobie odpowie, he, he. Gała sam byś wpadł i jakiegoś pełzaka ulepił. Latadło masz już za sobą (bardzo udane zresztą ) to może teraz czas wpłynąć na nieznane wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Wiesz Bazyl, nie takie znowu nieznane, śmietniki też już lepiłem i plastikowe w 1:72/76 jak i kartonowe, jak moja ostatnia konserwa Nie mówię nie ,po prostu jakoś mi nie po drodze ostatnio z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi