jarex15 Napisano 21 Listopada 2007 Autor Share Napisano 21 Listopada 2007 Mały apdejcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 26 Listopada 2007 Autor Share Napisano 26 Listopada 2007 Niestety ciągu dalszego nie bedzie. Dzisiaj pomalowałem spód i chciałem zobaczyć jak wygląda podwozie no i wygląda na to że zagineło w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Tylko nie wurzucaj modelu czasem. Podwozie pewnie znajdzie sie w najmniej odpowiednim momencie. Albo zacznij szukac czegos innego, to pewnie samo Ci wpadnie w rece. Acha, sprawdz na biurku... Kiedys szukalem czegos pol dnia po calym domu, po czym siadlem wk.....ny przed kompem i sie okazalo, ze drobiazg lezal centralnie na biurku, wsrod innych czesci... A tak na serio... Szkoda... Moze uda Ci sie skad wycyganic takie podwozie? Moze ktos ma troche zlomu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 27 Listopada 2007 Autor Share Napisano 27 Listopada 2007 Chyba kupię kitech z allegro i wezmę z niego podwozie będzie to najdroższe podwozie w historii mojego sklejania Ale nadal jestem w.....ny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Święta idą, zbliża się generalne sprzątanie. Znajdziesz. A jeśli nie, to potraktuj to jako lekcję. Nie w sensie "jestem nieuważny, mam za swoje", ale: "spróbuję wykonać jakiś substytut (nie mylić z marnym zamiennikiem), zdobędę nowe modelarskie umiejętności" Szkoda modelu, tym bardziej, że całkiem sympatycznie się zapowiadał. Powodzenia Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Też podzielam zdanie kolegi Marcina, że trzeba to dorobić i co jak co ale główne golenie podwozia w Su-27 są nad wyraz proste do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 27 Listopada 2007 Autor Share Napisano 27 Listopada 2007 Macie świętą rację z tym dorobieniem, pokusiłbym się o to gdyby nie fakt że mieszkam w wynajętej kawalerce a cały sprzęt( a'la dremel i reszta róznych rzeczy) jest w Szczecinie skąd pochodzę, będę próbował, a jak się nieuda to kupię marną podróbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 jarex15 ale masz fajna nażyczoną co przynosi Ci żywiczne nochale do Su-27. Moja była żona jakoś nie przejawiała zachwytu samolotami i samolocikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 27 Listopada 2007 Autor Share Napisano 27 Listopada 2007 (edytowane) Ano przyzwyczaiłem ją do tego nawet ostatno dołożyła się do tego nowego Nagato hase, dlatego wkrótce zostanie moją żoną Edytowane 28 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 27 Listopada 2007 Autor Share Napisano 27 Listopada 2007 Wróciłem do domu, zjadlem obiad i tak sobie pomyślałem że będę sklejał dalej otworzyłem pudełko a tu suprise(niespodzianka) zagubiona część przykleiła się do pudełka na plastelinę uff Rękę bym dał sobie obciąć że tam tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Kiedys szukalem czegos pol dnia po calym domu, po czym siadlem wk.....ny przed kompem i sie okazalo, ze drobiazg lezal centralnie na biurku, wsrod innych czesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 28 Listopada 2007 Autor Share Napisano 28 Listopada 2007 Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 16 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2007 Małe postępy jeżeli ktoś wie jakimi kolorami pomalować te rakietki to czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 jakimi kolorami pomalować te rakietki Ja trzymałem się tego co podała instrukcja....... ....choć potem żałowałem że przykleiłem uzbrojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 16 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2007 Te malowanie silnków... Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Te malowanie silnków... ....ja o rakietach pisałem..... nie patrz na to co nie z tematu. Może zamiast podwieszać rakiety pomyśl o zrobieniu szyn na wyrzutniach też fajny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 ....ja o rakietach pisałem..... nie patrz na to co nie z tematu. Może zamiast podwieszać rakiety pomyśl o zrobieniu szyn na wyrzutniach też fajny efekt. Przepraszam, ale co to są szyny na wyrzutniach? Czy można poprosić o jakąś fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 Taka tam dłubanina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 19 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2007 I po washu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 ale co to są szyny na wyrzutniach Szyna lub prowadnica tu na F-16I SUFA, ale generalnie chodzi mi o ten element na którym mocowana jest rakieta i po którym zsuwa sie z wyrzutni podczas odpalania. a tu masz błąd !!! Wnęka podwozia powinna być wycięta ten płaski element w zagłębieniu gondoli silnika (fotka niżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 6 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2008 Błąd swój naprawiłem . A to taki mały apdejcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 7 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2008 Powoli, mozolnie... ale już na kołach Marek juz poprawiłem ten błąd z wnęką, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Super to zaczyna wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 10 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2008 Oczywiście nie mogłem czegoś nie zepsuć. Ale jak to wcześniej pisaliście wszystko żeby się czegoś nauczyć. Trochę mi sie kalka porwała w trakcie dotykania pomimo położenia sido, myślałem, że się Jakoś się udało dzięki innemu malowaniu na tym samym arkusiku kalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi