Stojkovic Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Mam nadzieję, że udało się coś pozytywnego wycisnąć z tego ponad 40 letniego modelu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 W wątku warsztatowym widać było, że to bardzo ładny model - do galerii daj lepsze fotki, by też było to lepiej widać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Pojazd w pewnych miejscach mi się podoba Przydałoby się zamalować te niebieskie, czerwone itp. przebłyski na podstawce. Ta ściana z napisem jakoś mi do gustu nie przypadła zacieki na niej są okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejon26 Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Model stary ale jary... Brudzenie wyszło Ci ze smakiem nie przesadziłeś z błotem. Podstawka wyszła ciekawie, podoba mi się razem z modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Hej. Gratuluje ukończenia modelu. Swoje zdanie podtrzymuje, wywaliłbym kamienie, napis na ścianie jak dla mnie zbyt kontrastujący, drabinę ustawiłbym nie w tym miejscu. Poza tym podoba mi się bardzo, najbardziej sam model. Budynek sam w sobie też jest spoko, reasumując - bardzo udana winietka! Bierz się za kolejną, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Do pojazdu się nie doczepię, ale drzwi i żaluzje na oknie mogłyby być bardziej niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 11 Listopada 2013 Autor Share Napisano 11 Listopada 2013 Dzięki za opinie i komentarze, przydadzą się przy budowie kolejnej winiety! Co do koloru okiennic i drzwi, to są intensywnie niebieskie, tylko wina wcześniejszych zdjęć: Fotki samego pojazdu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Generalnie prezentuje się ładnie, drobne niuanse zostały już powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi