Erni Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Model z Hobby Bossa , odbojnik wykonany ze sznurka ( tragiczna robota ) , przyczepka to baza flaka 43+ własna dłubanina. Jak się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Fajny model, bardzo miły dla oka, ale jakoś bardzo dziwnie wygląda brak jakiegokolwiek zakończenia na linie z lewej strony kabiny (ładnie widać na ostatnim zdjęciu). Tak jakby zabrakło Ci pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2013 tam była szekla ale się urwała przy zdjęciach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Tak też myślałem, że coś tam było, no ale w takiej formie to jakoś dziwnie wyglądało. Model naprawdę miły dla oka. Fajnie jakby stał na jakiejś dioramce z brzegiem moża, lub coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Przyjemny dla oka. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Dobre jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2013 Fajnie że się podoba:) A żeby uprzedzić uwagi , model celowo nie ma lusterek , są pomalowane ale nie przyklejone ,żeby się przy wysyłce nie połamały, a na sucho wejść nie chciały. Myślę o dioramie ale jakoś brak wizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Co do dioramki to widziałbym taką drogę na urwiskiem i w tle zdjęcie moża, albo jakiś "spacer" po plaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Grudnia 2013 Share Napisano 19 Grudnia 2013 Fajny, a kotwica rewelacyjna. Co do scenki, to wykonaj "Mazuren cuden naturen". Co do jakiegoś "ale", to ten sznurek dookoła jest jakiś mało sznurkowy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi