Constructor Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Jestem szczęśliwym posiadaczem takiego oto aerografu ale niestety od jakiegoś czasu szukam do niego dysz i znaleźć nie mogę:( czy komuś udało się już dostać dysze do tego modelu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek.S. Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 W Poznaniu dostaniesz w FACHOWCU na ul. Głogowskiej oraz na ul. Grunwaldzkiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 W Poznaniu dostaniesz w FACHOWCU na ul. Głogowskiej oraz na ul. Grunwaldzkiej. A interentowo tez można zamawiać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek.S. Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 http://www.fachowiec.home.pl/ http://www.da-ta.com.pl/ - tutaj też mają dysze i iglice Kolega wybaczy ale dalej już się nie będę posuwał, chyba że trzeba podać na złotej tacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 http://www.fachowiec.home.pl/http://www.da-ta.com.pl/ - tutaj też mają dysze i iglice Kolega wybaczy ale dalej już się nie będę posuwał, chyba że trzeba podać na złotej tacy A dziękuję dziękuję lecę pooglądać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perdidos Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Tak, Tak, dobrze znam. Mam ten sam model aerografu. Ogólnie to on nawet niezły jest, ale ukręciłem gwint już w dwóch dyszach (ale ja to mam moc w rękach) A za nową zapłaciłem 37 zł. (dysza 0.3 mm) , co mi sie trochę drogo wydawało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubid Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Skoro już jest temat o aerografie tak więc sie podłącze ;) Panowie chce kupić aerograf ale ni wiem jaki jest najlepszy jeśli chodzi o ten pierwszy w karierze (polecicie coś?) i jeszcze jedna sprawa na co mam zwracać szczególną uwage przy kupnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 Skoro już jest temat o aerografie tak więc sie podłącze ;) Panowie chce kupić aerograf ale ni wiem jaki jest najlepszy jeśli chodzi o ten pierwszy w karierze (polecicie coś?) i jeszcze jedna sprawa na co mam zwracać szczególną uwage przy kupnie O kurcze tu nie pomogę bo mam profesjonalny aerograf od miesiąca:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Skoro już jest temat o aerografie tak więc sie podłącze ;) Panowie chce kupić aerograf ale ni wiem jaki jest najlepszy jeśli chodzi o ten pierwszy w karierze (polecicie coś?) i jeszcze jedna sprawa na co mam zwracać szczególną uwage przy kupnieTemat byl walkowany na wszystkie strony tutaj:viewtopic.php?t=981 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubid Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Dziękuje Majek i sorki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel14 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Cześć, moglibyście mi wytłumaczyć czy na zaznaczonym miejscu brakuje jakieś końcówki ? Aerograf pożyczyłem od kolegi i wydaje mi się że brakuje jednej końcówki na kabel. Jeśli brakuje to powiedzcie co mam kupić (o ile da się dokupić). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Wykrec z kapsla na butli wezyk razem z koncowka i w to miejsce wkrec ta koncowke, co masz na przewodzie podlaczonym do aerografu. Jezeli chcesz polaczyc te dwa przewody ze soba, to bedziesz potrzebowal czegos ala mufy. Sa takie szybkozlaczne, jak ta koncowka na przewodzie przy aerografie. Z dwoch stron ma to takie niebieskie cos. Wsuwasz oba przewody z dwoch stron i jedziesz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel14 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Wykrec z kapsla na butli wezyk razem z koncowka i w to miejsce wkrec ta koncowke, co masz na przewodzie podlaczonym do aerografu. Jezeli chcesz polaczyc te dwa przewody ze soba, to bedziesz potrzebowal czegos ala mufy. Sa takie szybkozlaczne, jak ta koncowka na przewodzie przy aerografie. Z dwoch stron ma to takie niebieskie cos. Wsuwasz oba przewody z dwoch stron i jedziesz... Chodzi Ci o to, co jest w lewym górnym rogu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts