Constructor Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Jestem szczęśliwym posiadaczem takiego oto aerografu ale niestety od jakiegoś czasu szukam do niego dysz i znaleźć nie mogę:( czy komuś udało się już dostać dysze do tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 W Poznaniu dostaniesz w FACHOWCU na ul. Głogowskiej oraz na ul. Grunwaldzkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 26 Września 2007 Autor Share Napisano 26 Września 2007 W Poznaniu dostaniesz w FACHOWCU na ul. Głogowskiej oraz na ul. Grunwaldzkiej. A interentowo tez można zamawiać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 http://www.fachowiec.home.pl/ http://www.da-ta.com.pl/ - tutaj też mają dysze i iglice Kolega wybaczy ale dalej już się nie będę posuwał, chyba że trzeba podać na złotej tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 27 Września 2007 Autor Share Napisano 27 Września 2007 http://www.fachowiec.home.pl/http://www.da-ta.com.pl/ - tutaj też mają dysze i iglice Kolega wybaczy ale dalej już się nie będę posuwał, chyba że trzeba podać na złotej tacy A dziękuję dziękuję lecę pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Tak, Tak, dobrze znam. Mam ten sam model aerografu. Ogólnie to on nawet niezły jest, ale ukręciłem gwint już w dwóch dyszach (ale ja to mam moc w rękach) A za nową zapłaciłem 37 zł. (dysza 0.3 mm) , co mi sie trochę drogo wydawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Skoro już jest temat o aerografie tak więc sie podłącze ;) Panowie chce kupić aerograf ale ni wiem jaki jest najlepszy jeśli chodzi o ten pierwszy w karierze (polecicie coś?) i jeszcze jedna sprawa na co mam zwracać szczególną uwage przy kupnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Października 2007 Autor Share Napisano 2 Października 2007 Skoro już jest temat o aerografie tak więc sie podłącze ;) Panowie chce kupić aerograf ale ni wiem jaki jest najlepszy jeśli chodzi o ten pierwszy w karierze (polecicie coś?) i jeszcze jedna sprawa na co mam zwracać szczególną uwage przy kupnie O kurcze tu nie pomogę bo mam profesjonalny aerograf od miesiąca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Skoro już jest temat o aerografie tak więc sie podłącze ;) Panowie chce kupić aerograf ale ni wiem jaki jest najlepszy jeśli chodzi o ten pierwszy w karierze (polecicie coś?) i jeszcze jedna sprawa na co mam zwracać szczególną uwage przy kupnieTemat byl walkowany na wszystkie strony tutaj:viewtopic.php?t=981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Dziękuje Majek i sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel14 Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Cześć, moglibyście mi wytłumaczyć czy na zaznaczonym miejscu brakuje jakieś końcówki ? Aerograf pożyczyłem od kolegi i wydaje mi się że brakuje jednej końcówki na kabel. Jeśli brakuje to powiedzcie co mam kupić (o ile da się dokupić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Wykrec z kapsla na butli wezyk razem z koncowka i w to miejsce wkrec ta koncowke, co masz na przewodzie podlaczonym do aerografu. Jezeli chcesz polaczyc te dwa przewody ze soba, to bedziesz potrzebowal czegos ala mufy. Sa takie szybkozlaczne, jak ta koncowka na przewodzie przy aerografie. Z dwoch stron ma to takie niebieskie cos. Wsuwasz oba przewody z dwoch stron i jedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel14 Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Wykrec z kapsla na butli wezyk razem z koncowka i w to miejsce wkrec ta koncowke, co masz na przewodzie podlaczonym do aerografu. Jezeli chcesz polaczyc te dwa przewody ze soba, to bedziesz potrzebowal czegos ala mufy. Sa takie szybkozlaczne, jak ta koncowka na przewodzie przy aerografie. Z dwoch stron ma to takie niebieskie cos. Wsuwasz oba przewody z dwoch stron i jedziesz... Chodzi Ci o to, co jest w lewym górnym rogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi