Jump to content

Okrętowe nowości i zapowiedzi modelarskie

Jędrek

Recommended Posts

• 5 weeks later...

może wcześniej... in-box figurek Trumpetera pokazany jest już w odpowiednim dziale u nas na forum i od jakiegoś tygodnia są u mnie w magazynie a zapowiadane są na luty pewnie te daty dotyczą jedynie włoskiego dystrybutora

Jędrek

A Moskva dopiero w czerwcu...

Po ostatnim szukaniu :

Udaloy nr. 4517 - koniec stycznia

Udaloy nr. 4516 - poczatek lutego

Moskva nr. 4518 - poczatek marca

Sklepy niemieckie tez podaja termin pierwszego na koniec stycznia - ceny 44,97 - 46,49 €. Cena katalogowa - 52,9. €

Sie im zeszlo - wypraski Delty pokazywali juz na Nuremberg Toy Fair 2006 - http://www.primeportal.net/models/thomas_voigt/alanger_1-350_delta_iv_class/ No ale dobrze ze juz jest/bedzie (?) - K-407 to Nowomoskowsk

Ten Tajfun pewnie bedzie next year...

Pozdr.

Pawel

nie no... zawsze znajdzie się ktoś kto radość człekowi odbierze ale tym razem mam nadzieję, że to co pokazują to już gotowe wypraski i za niedługo będziemy się cieszyć modelami

na stronie Alangera w banerku Delta się już przewija

Jędrek

• 2 weeks later...

zna ktoś zapowiedzi Zvezdy? szczególnie 1/35 i 1/350 (wschodnie konstrukcje) mnie interesuje

właśnie przyuważyłem, że wydaje Piotra Wielkiego w 1/700 (przepak Dragona? własne formy?)

Jędrek

• 2 months later...
  • 1 month later...
Protestuję!, a 1/700 to nie będzie?

Trumpek lubi się powtarzać w 700 i 350-ce to kto wie

w 350-ce mamy całkiem niezy festiwal w tym roku niedawno ukazały się Udałoj i Sława, zapowiedziano japońskie krążowniki, Tamiya wypuszcza I-400 a Alanger wypuścił Deltę i ma zamiar Tajfuna, nic tylko przebierać i wybierać

Jędrek

Jędrek napisał:

Trumpek lubi się powtarzać w 700 i 350-ce to kto wie

w 350-ce mamy całkiem niezy festiwal w tym roku niedawno ukazały się Udałoj i Sława, zapowiedziano japońskie krążowniki

oj Jędruś jak coś napiszesz to od razu forum ożywa... lubię Twoje informacje.

Co wiesz konkretnego na temat japońskich krążowników w 1:350 w zapowiedziach bo już czuję rosnące podniecenie ? Jak dla mnie to najpiękniejsze sylwetki Drugiej Wojny...

krążowniki japońskie w 1/350 wypuszcza Aoshima i będzie to Takao i Chokai, plotkuje się, że w planach są kolejne ciekawostki Soryu i Hiryu

poglądać co nieco można np. TU

albo TU (wraz z plotką)

Jędrek