micmal Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Stary Churchill z Tamki ląduje w Korei. Dodałem lufę i Besy z RB, blaszki z Eduarda (choć nie wszystkie), bambetle z Resicasta i Value Gear, liny z Eureki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Wygląda świetnie! Czekam na malowanie, bo koreańskie klimaty są rzadko pokazywane, zwłaszcza na tym pojeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2014 Wygląda świetnie! Czekam na malowanie, bo koreańskie klimaty są rzadko pokazywane, zwłaszcza na tym pojeździe Dzięki, ale mogło być lepiej, zwłaszcza, że jakoś z tymi blachami nie mogłem dojść do porozumienia. Strasznie niektóre części się łamały. Konflikt koreański generalnie jest fajny jeśli chodzi o pancerkę, a strasznie mało eksploatowany. W Korei pojawiły się np. właśnie Churchille Krokodyle na początku z 7 RTR. Mój nie jest Krokodylem, ale co mi tam. Generalnie chcę potrenować malowanie i tak podchodzę do tego modelu przed Chaffeem z Korei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Taaa, ty i trenować malowanie. Po obejrzeniu twojego ostatniego projektu to tym który powinien jeszcze trenować to jestem ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 1 Marca 2014 Autor Share Napisano 1 Marca 2014 Taaa, ty i trenować malowanie. Po obejrzeniu twojego ostatniego projektu to tym który powinien jeszcze trenować to jestem ja. Wielkie dzięki, ale trenować jest co, od 6 miesięcy żadnego czołga nie malowałem. Pokolorowany zestawem Vallejo UK Bronze Green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Ładnie wy-kolorowany podoba mi się i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 fajnie, czekam na kolejne postępy - bardzo mi się podobają odcienie farb jakich użyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 1 Marca 2014 Autor Share Napisano 1 Marca 2014 Podziękował pięknie fajnie, czekam na kolejne postępy - bardzo mi się podobają odcienie farb jakich użyłeś Chciałem wreszcie Tamką potrenować, ale jakoś jak zobaczyłem zestaw Vallejo do Brytoli. to nie mogłem się oprzeć i tym pomalowałem. Kolorki fajne, ale pojemniczki malutkie. Mogli trochę większe zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 8 Marca 2014 Autor Share Napisano 8 Marca 2014 No to dalej koloruję. Kalki tylko pacnięte, jeszcze nic nie robione przy nich. Teraz dalsza zabawa olejami, obicia/otarcia i brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Modelacja i płukanka na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Na razie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Wygląda na tym etapie bardzo dobrze. Czym robiłeś wasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 Dzięki Koledzy i cieszę się, że się podoba Czym robiłeś wasza? Najpierw po całości Miga "Deep Green Wash", a potem też Miga "Brown Wash", ale tylko w zagłębienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 11 Marca 2014 Autor Share Napisano 11 Marca 2014 Pokolorowałem olejami i dodałem łosz AK Dark Brown, który chyba lepiej sprawdza się niż Migowy. Zacząłem malowanie klamotów (jeden słownie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 27 Marca 2014 Autor Share Napisano 27 Marca 2014 Tempo trochę siadło. Do poprawy łopaty, zmatowienie tobołków i coś tam się jeszcze znajdzie... Przed brudzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Okopć trochę za wydechami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Ależ przerdzewiał ładnie wygląda, jakim to cudownym preparatem robiłeś tego rdzawego washa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 28 Marca 2014 Autor Share Napisano 28 Marca 2014 Okopć trochę za wydechami. Dzięki za czujność, pamiętałem, pamiętałem i ...zapomniałem, a już sobie pigmenty przyszykowałem. Przed brudzeniem będę pamiętał i poprawię. jakim to cudownym preparatem robiłeś tego rdzawego washa ? Z tego zestawu jasnym łosiem do rdzy http://plastmodel.pl/p/336/5630/ak-interactive-ak-064-weathering-set-for-green-vehicles-weathering-sets-ak-interactive-weathering-products-ak-interactive-farby-i-chemia-modelarska.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Zapraszam do oglądania viewtopic.php?f=68&t=43052 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Hmm, może i dziwne pytanie, ale "stara szkoła" czyni cuda. Czemu manele i ostrzęt malowałeś na modelu a nie oddzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi