czak45 Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Dokończony projekt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Fajny temat i super czak, że wróciłeś na forum. Jednak zielona trawa przemawia za wczesną niespodziewaną zimą, a zużyte kamo zimowe nie do końca pasuje to takiej koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2014 Większa część trawy jest słomkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Mi się bardzo podoba misterność zdrapek białej farby. Dałaby rade nawet w 35. A to setka. W dodatku na powiększeniach model wygląda bardzo dobrze. Co budzi szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Super model, a trawa pasuje jak najbardziej. Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Zacny maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Po pierwsze to ogromnie ise cieszę że zobaczyłem twoją galerię. Bardzo. Mam nadzieję, że nie będzie to tylko tak przy okazji i będziesz nas raczył kolejnymi projektami - byłoby super. Co do modelu to jest bardzo dobrze zrobiony poza jednym ale..., ale to za chwilę. Na zdjęciach całości to bym powiedział że to 1/72 a nawet i mniej. Świetny kolor - co to za farba? A teraz pora na ale. Nie widzi mi się (ale to moje widzi mi się) białe kamo które wyglada jak potraktowane szczotką drucianę. Gdybyś mu zrobił jakiś wash z białego po całości i coś jakby spływające białe kamo byłoby z mojego punktu wyśmienicie. Ale to kwestia gustu i żadnym razie nie umniejsza talentowi który niezaprzeczalnie posiadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 fajny szkrab...czy to jest zestaw od Zvezdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 No! Myślałem, że już Ciebie nie zobaczę na forum. A tu come back i to w skali paznokciowej. Świetnie Tobie wyszedł. Może walniesz jakąś fotkę porównawczą z zapałką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2014 Bazylms masz racje z tymi podrapaniami, teraz wiem juz jak to zrobić, ale nie będę poprawiał. Tak to zestaw Zvezdy. Dzieki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Bardzo fajne maleństwo, wątpię czy by mi wyszło lepsze kamo zimowe w 1:35 gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Bazylms masz racje z tymi podrapaniami, teraz wiem juz jak to zrobić, ale nie będę poprawiał.Nie jest to takie istotne, najważniejsze że znowu coś pokazujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi