spiton Napisano 1 Lutego 2014 Autor Share Napisano 1 Lutego 2014 Bardzo lubie takie brudasy... Czekam na galerie... Model bardzo udany! Specjalnie dla Ciebie fotka pokazująca, że modele samolotów w 1/72 to giganty ,-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 ))): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Lutego 2014 Autor Share Napisano 2 Lutego 2014 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=64&t=42001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Sierpnia 2015 Share Napisano 8 Sierpnia 2015 wiem że od warsztatu minęło sporo czasu ale czy mogę autora zapytać jak pomalował silnik - istrukcja nakazuje na czarno i to połysk, nie mogę w sieci znaleźć zdjęcia które by coś na ten temat mówiło z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2015 chodzi ci o silnik, czy jego osłonę ? silnik wyglada tak : Ja maluje na serbrno i waszuje czarnym waszem ,-))to ustrojstwo przed sama gwiazdą -szare. Jak byś chciał zrobić coś bardzie wykwintnego to wpisz w google nakajima nk9h homare 21 i wzoruj się na fotach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi