marioba Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Witam! Su-76M 1:35 I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Jest klimat, tylko te gąsienice są słabe jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Lutego 2014 Autor Share Napisano 1 Lutego 2014 Witam! Po tygodniu obecności mojego ostatniego modelu w galerii, wypada coś napisać... Dziękuję za brak wpisów! I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Witam! Po tygodniu obecności mojego ostatniego modelu w galerii, wypada coś napisać... Dziękuję za brak wpisów! I tyle.... Rozwaliłeś mnie tym tekstem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 No całkiem całkiem! Wóz dowódcy 27 pas, ppłk Wasyla Bryzana. Może ciut więcej wytarć w okolicy zamka i amunicja w przedziale bojowym dobrze by zrobiła? Ale generalnie plus za nietypowe polsko-radzieckie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Model przyciąga wzrok! Ostateczny efekt dowodzi mnóstwa pracy przy brudzeniu i śladach eksploatacji... A gąsienice nie są takie złe. Może tylko wymaga mocniejszego zróżnicowania wash... Ale generalnie plus za nietypowe polsko-radzieckie malowanie. Malowanie może nietypowe, ale świetnie oddaje realia tamtych czasów i jednostek... Moja "suczka" też będzie w takim malowaniu... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi