zibizk Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Witam! Jako, że brakowało mi na półce czegoś ruskiego, zrobiłem sobie tamijowskiego sławnego T-34 z konwersją CMK "panzer turret type 2" Jak wyszedł - oceńcie sami - pomalowany z nałożonymi kalkami wyglądał tak: - a za "chwilę" : - w trochę innym świetle: - i szczegóły: i to by było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 no i ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 I bardzo ładnie wyszło. Mogłeś tylko uchwyty na druciane pyknąć, te wyglądają dość masywnie i skrzynki troszkę odstają poziomem od czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Widzę, że trochę teciaków się posypało na forum. Bardzo fajny pomysł i wykonanie. Skrzynia i uchwyty dla desantu rzeczywiście trochę odstają od całokształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Jak ja lubię oglądać takie modele ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Malowanie jak dla mnie idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Klawy jak cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Świetny model!!! Zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mopek Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Zacieki po oleju i tylko lekkie brudzenie urzekły mnie najbardziej. Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANK_ZG Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibizk Napisano 11 Lutego 2014 Autor Share Napisano 11 Lutego 2014 Dziękuję za opinie i uwagi. Oczywiście pomogą mi one dopracować kolejny model ... tym razem tygrysa. I bardzo ładnie wyszło. Mogłeś tylko uchwyty na druciane pyknąć, te wyglądają dość masywnie i skrzynki troszkę odstają poziomem od czołgu. Widzę, że trochę teciaków się posypało na forum.Bardzo fajny pomysł i wykonanie. Skrzynia i uchwyty dla desantu rzeczywiście trochę odstają od całokształtu. Uchwyty w rzeczywistości tak masywnie nie wyglądają, ale w następnym T34 pewnie je wymienię. Skrzynki z kolei będą bardziej postarzone, bo faktycznie nie miałem na nie pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi