zibizk Napisano 26 Stycznia 2014 Napisano 26 Stycznia 2014 Witam! Jako, że brakowało mi na półce czegoś ruskiego, zrobiłem sobie tamijowskiego sławnego T-34 z konwersją CMK "panzer turret type 2" Jak wyszedł - oceńcie sami - pomalowany z nałożonymi kalkami wyglądał tak: - a za "chwilę" : - w trochę innym świetle: - i szczegóły: i to by było na tyle. Cytuj
Keisyzrk Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 I bardzo ładnie wyszło. Mogłeś tylko uchwyty na druciane pyknąć, te wyglądają dość masywnie i skrzynki troszkę odstają poziomem od czołgu. Cytuj
Markuz Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Widzę, że trochę teciaków się posypało na forum. Bardzo fajny pomysł i wykonanie. Skrzynia i uchwyty dla desantu rzeczywiście trochę odstają od całokształtu. Cytuj
adi_td1 Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Jak ja lubię oglądać takie modele ekstra Cytuj
Mopek Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Zacieki po oleju i tylko lekkie brudzenie urzekły mnie najbardziej. Świetny model. Cytuj
zibizk Napisano 11 Lutego 2014 Autor Napisano 11 Lutego 2014 Dziękuję za opinie i uwagi. Oczywiście pomogą mi one dopracować kolejny model ... tym razem tygrysa. I bardzo ładnie wyszło. Mogłeś tylko uchwyty na druciane pyknąć, te wyglądają dość masywnie i skrzynki troszkę odstają poziomem od czołgu. Widzę, że trochę teciaków się posypało na forum.Bardzo fajny pomysł i wykonanie. Skrzynia i uchwyty dla desantu rzeczywiście trochę odstają od całokształtu. Uchwyty w rzeczywistości tak masywnie nie wyglądają, ale w następnym T34 pewnie je wymienię. Skrzynki z kolei będą bardziej postarzone, bo faktycznie nie miałem na nie pomysłu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi