MWALLO Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Model Tamiya z kołami PANZERART'a oraz gąskami HB w skali 1/35, z czasem dorobię troszkę gratów do wnętrza, mam nadzieję, że na Bytom się uda Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Nie ma nawet co się zbytnio rozpisywać ,bo model jest klasa światowa. Co tutaj więcej pisać. Obicia na lakier czy sól? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2014 Dzięki Piotrek za miłe słowo, obicia na lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Jeden z najlepszych Sdeków jakie ostatnio widziałem. Podziwiam i gratuluje wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Pierwsza klasa! Znakomicie wykonany i dobrze sfotografowany więcej takich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Jest po prostu super i tyle. Obicia są tak naturalne że bardziej się już chyba nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2014 Dzięki chłopaki Ten modelu jest w stylu "mniej znaczy więcej" i tak chyba będę "tworzył", powiem nieskromnie mnie też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Super model.Fajnie poobijany, kojarzy mi się trochę z SD'kiem Michaela Rinardi opisanym w "TANKART Vol. 1 - WWII German Armor". Planujesz podstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Obicia rzeczywiście maksymalnie naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Super! Pierwszorzędny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Znakomicie wykonany ale najbardziej w nim podoma mi się kamuflaż , jest po prostu rewelacyjnie zrobiony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 Fantastyczna robota Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2014 Dzięki Panowie, miłe słowo zawsze motywuje do dlszych działań Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Pieknie, bardzo podoba mi sie ten pogięty błotnik:) I te obicia i rdza bardzo realne, gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi