Szydercza Gała Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 To ruski okręt,nic sie nie przejmuj, oni we wszystkim maja luzy jak w pepeszy czy kałachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2014 Dziękuję Kolegom za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Super, fajnie wychodzi. Myślałeś o załodze http://northstarmodels.com/product/1350-imperial-russian-navy-in-working-position-set-1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2014 Tak, myślałem, przynajmniej nad jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Ten koniecznie musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 A skąd masz moje zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2014 A skąd masz moje zdjęcie?Podobny? Wszystkie pokłady nadbudówki gotowe. Musiałem co prawda ją oderwać i trochę ponaginać by się wpasowała w komin, co zmaltretowało już wklejone relingi. Zacząłem dokładać wyposażenie na pokładzie. Posadziłem grzybki. Więcej grzybków. Mnóstwo grzybków Przykleiłem podesty do tylnej nadbudówki i okleiłem brezentem razem z tymi na maszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 A skąd masz moje zdjęcie?Podobny? Ten sam stosunek do obowiązków. Pięknie ci to idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2014 Szukam siatki o podobnym wyglądzie jak na zdjęciu. Materiał nieistotny, byle nie stalowy, bo musi dać się zwinąć w rulon. poniżej porównanie z herbatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Moze siatka okienna przeciwko insektom? Mozna dostac nylonowa i aluminiowa.Ma oczka 1 mm x 1 mm. Instnieje jeszcze stosowana w terrarystyce o oczkach 0,5mm x 05 mm, ale ona niestety, jest ze stali nierdzewnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2014 O!, to dobry pomysł, ale niestety faktycznie wszędzie mają 1.1/1.2mm. Te moje są ciut mniejsze niż 0.5. Dobrze by było, gdyby były podobne, ale nie muszą, bo zwinięte i tak nie będą dobrze widoczne. Myślę na tiulem, który ma oczka sześciokątne, a nie kwadratowe, więc bardziej podobne do wzorca, ale nigdzie nie ma podanych ich rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2014 Gotowe do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Jak zwykle wszystko czysto, pięknie i dokładnie Uwielbiam oglądać twoje relacje z budowy, zazdroszczę ci czasu na modelastwo Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2014 No właśnie mało czasu Szafy pełne modeli, wszystko by się chciało skleić, ale szybciej już nie daję rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Bo to trzeba wygrać w totka i przjść na emeryturę, nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Bo to trzeba wygrać w totka i przjść na emeryturę, nie ma innej opcji O to, to... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Bo to trzeba wygrać w totka i przjść na emeryturę, nie ma innej opcji O to, to... Pozdrawiam Teraz to się nazywa podatek od nie znających matematyki. Pomysł dobry tylko ciężki do wykonania. Sam próbowałem i nic ale od kilku lat to co tydzień wygrywam drobne sumy bo nie gram. A wracając do tematu czasu to Januszku i tak jesteś najbardziej "płodny" na tym forum. Nawet nie zawaham się porównania do małego Chińczyka w chińskiej nomenklaturze. Piszę o wydajności bo jakością to mało kto ci dorówna. Pozdrawiam Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Tak to prawda, tworzysz najszybciej modele na tym forum przy zachowaniu wysokiej jakości wykonania. Bo niektórzy budują model 3 lata (ja) Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 ... A wracając do tematu czasu to Januszku i tak jesteś najbardziej "płodny" na tym forum. Nawet nie zawaham się porównania do małego Chińczyka w chińskiej nomenklaturze. Piszę o wydajności bo jakością to mało kto ci dorówna.Pozdrawiam Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2014 A dziękuję, może nieskromnie, ale bez kozery powiem - z płodnością nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2014 Zgasiłem trochę pokład olejami Postawiłem maszt rufowy i zacząłem go olinowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jozek Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Witam Super.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Olinowanie cudne... Super praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 Panie, piękna robota, po prostu zaj... ... znaczy bardzo mi się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 1 Lipca 2014 Autor Share Napisano 1 Lipca 2014 Przedni maszt Na śródokręciu doszła wentylacja i zejściówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi