wisa Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Jak w temacie... Jaki nabyć zestaw F-16 w skali 1:32 plus jakie dodatki aby zbudować polskiego Jastrzębia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Witek, Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie F-16I Sufa z Academy w skali 1/32. Będziesz miał samolot w wersji dwumiejscowej, ale przeróbek będziesz miał "trochę" do zrobienia. BUDYŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Bomi21...to ten sam model, o którym napisałem powyżej, tylko przepak AFV Club. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Bomi21...to ten sam model, o którym napisałem powyżej, tylko przepak AFV Club. Podobno AFV nie wymaga przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Na zdjęciu, które zalinkowałeś widać, że paru niemałych jednak wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 Na zdjęciu, które zalinkowałeś widać, że paru niemałych jednak wymaga. Specjalistą nie jestem, tak wyczytałem gdzieś na zagranicznych forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz BIS Napisano 8 Lutego 2014 Share Napisano 8 Lutego 2014 Model ten leży w mojej modelarni od czterech miesięcy. Wyrzucone pieniądze w błoto. Kupiłem w Hobbyeasy. Teraz wiem, dlaczego nikt nie opisuje dokładnie zawartości tego pudełka. BOMI jesteś z Opola - chcesz zobaczyć co zawiera pudło skontaktuj się na priv, podam Tobie numer telefonu. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 A co nim jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Jeśli model w wersji C, to polecam Academy F-16CG w zasadzie gotowiec. Jeśli model w wersji D to F -16I SUFA tej samej firmy, drobnych poprawek wymaga "garb" za kabiną. SUFA ma dodatkowo zbirniki CFT i zasobnik PANTERA czego nie ma w wersji jednomiejscowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 5 Marca 2014 Autor Share Napisano 5 Marca 2014 Dzięki za odpowiedź. Darek - o ile SUFA jest dostępna bez problemu w sklepach o tyle F-16CG to chyba obecnie "biały kruk" Dzięki za konkretną odpowiedź. Czas na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 A do Tamki F-16CJ Blk 50 (60315) potrzebne są jakies wieksze, inne niz dysza, zasobnik spadochronowy i antenki, przeróbki? W Tamce 60316 jest Blk 32? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Października 2014 Share Napisano 5 Października 2014 Inny silnik więc inny wlot powietrza. 60316 lepiej nadaje się na przeróbkę bo ma poprawny wlot, co chyba najtrudniej poprawić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Dzieki za wyjasnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi