Andrzej_LK Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 na zdjęciu widać wyraźnie, że ta skrzynka pod szpulą była skośna z przodu. poza tym bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 na zdjęciu widać wyraźnie, że ta skrzynka pod szpulą była skośna z przodu. poza tym bardzo ładnie. Wiesz, oglądałem te zdjęcia i za nic w świecie nie stwierdził bym że ona jest skośna, według mnie na 100 % jest kwadratowa, lub prostokątna. Moja wyobraźnia geometryczna nie widzi tam nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2015 Trochę poprawiłem brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Mam pytanie do kolegi, samodzielnie robiłeś lufę? Z kawałka drewna czy z czegoś gotowego? I jak zrobiłeś szpulę z walizką? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 2 Października 2015 Autor Share Napisano 2 Października 2015 Mam pytanie do kolegi, samodzielnie robiłeś lufę? Z kawałka drewna czy z czegoś gotowego? I jak zrobiłeś szpulę z walizką? Z góry dzięki. Witam Lufa robiona własnoręcznie z dwóch średnic okrągłych listewek bukowych, zakupionych w OBI, papier ścierny , i kręcimy w palcach do uzyskania zadowalającego nas kształtu. Szpulka, dwa krążki plastikowe wycięte cyrklem Olfy, w środek cokolwiek okrągłego, o odpowiedniej wysokości, na to drut transformatorowy - pryśnięte metalizerem Gunze MC-214. Skrzynka - listewki drewniane docięte na dwa kwadraty, sklejone ze sobą i zabejcowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Wielkie dzięki za odp.! Do takiej kreatywności to potrzeba mi pewnie kilku lat klejenia. ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 2 Października 2015 Autor Share Napisano 2 Października 2015 Te własnoręcznie robione elementy to własnie coś najfajniejszego w modelarstwie, nie rezygnuj z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Nie zamierzam, na pewno będę próbował. Zaraz wybieram się do Leroy Merlin. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Bardzo ładna Hela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi