Gonzo Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Czołem młodzieży Model jeszcze ciepły ;) T-34/85M firmy Dragon w skali 1:35. Wersja M ponieważ, nie było dostępnego innego modelu T-34/85 w sklepie. Wystarczy podmienić koła i już mamy naszego "Rudego" ;o) Dodatki: Blaszki "Aber" (błotniki, zbiorniki paliwa i inne pierdoły), koła żywiczne "Panzerart", w pudełku dostajemy jeszcze ogniwka gąsek MagicTrack. Model pomalowany akrylami AK Interaktive - Russian Modulation Set. "Brudzing" to chemia i pigmenty od AK Interaktive Kalki Toro Model. Przyjmę godnie chłostę i wszystkie wytknięte błędy ;o) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 witam , podoba się ,elegancko wygląda tylko jedno ale ten patyczek do wymiany arni44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Jest coś w tym modelu i jego zdjęciach co go wyróżnia. A to trudne, bo modele pancerniackie są na niezwykle wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Bardzo fajny model , patyk faktycznie bije po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Mi tam patyk nie bije po oczach, podoba się całość. Ciężko upolować ten zestaw Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Co tu krytykować, sam bym chciał taki poziom osiągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Ładny! Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 Ładnie zrobiony, co to za zieleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Paski mocowania jakieś takie nie wyjściowe na modelu wyszły :/. Bardzo fajne zadrapania na płycie przedniej, takie dynamiczne Zacieki wolę subtelniejsze a ten drąg także jakoś nie leży mi. Bardzo ładny model, pogratulować Kół do gąsek chyba nie kleiłeś? z lewej strony 2 od przody podskoczyło na kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo Napisano 21 Lutego 2014 Autor Share Napisano 21 Lutego 2014 Ładny! Podoba mi się! Dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo Napisano 21 Lutego 2014 Autor Share Napisano 21 Lutego 2014 Ładnie zrobiony, co to za zieleń? Dokładnie to: 4BO Russian Green Modulation Set od AK-interactive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi