Coppercat Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2015 (edytowane) adamuss napisał: MasterJanek - zgadzam się z Tobą. W dodatku warsztat z mieszalnią lakierów za ścianą Zgadza się Za "ścianą" warsztatu widać moją lakiernię. konkretnie probówki, w których trzymam mniejsze ilości używanych farb. Bardzo się cieszę, że Wam się podoba moja dłubanina. Chciałbym tą dioramę pokazać w Bytomiu (poza konkursem). Fotki z drugiego końca warsztatu: Dzisiejszy dzień poświęciłem na zrobienie wyciągarki łańcuchowej. Nie do końca jestem z niej zadowolony, ale jak powieszę na haku jakieś obciążenie, siądzie tak, jak powinna. Męczę się okrutnie z Hamann'em, ale koniec walki już bliski Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez Coppercat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Hamann poskładany do kupy Na razie nie wrzucę fotek, bo model strasznie wypaćkany. Zostały mi poprawki malarskie i wycieraczki przedniej szyby. Chcę także dorobić "peszle" z kablami przy przednich lampach. I będzie koniec. Szału nie ma, bo transkit HD jest do kit'u , ale jest ulag, że po rocznej walce projekt zostanie ukończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 Drugie i ostatnie foto niczym prawdziwe . Jest rzeź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 10 Lutego 2015 Autor Share Napisano 10 Lutego 2015 (edytowane) Poskładałem z grubsza Hamann'a. Niestety jest milion rzeczy do poprawy, retuszu itp. Sami zobaczcie: Dodałem "peszle" przy reflektorach. Już nic nie upchnę pod maską. I jeszcze rzut oka do wnętrza: Zakurzone do bólu ......... Widać koniec projektu Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez Coppercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Makieta pięknie w Bytomiu się prezentuje. Czemu nie w konkursie??? Nie wiem co prawda co robią te panienki w warsztacie, ale ludziom bardzo się podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 15 Marca 2015 Autor Share Napisano 15 Marca 2015 Panienki przyjechały do Bytomia, więc nie miałem sumienia ich trzymać w zamknięciu Warsztat będzie w konkursie w Koszęcinie za dwa tygodnie. W Bytomiu nie mogłem wystawić modelu konkursowego Bardzo się ciesze, że makieta Ci się podobała To mój debiut wystawienniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 2 Maja 2015 Autor Share Napisano 2 Maja 2015 Tylko info: Jeden z Meśków - SLR Brabus został wyróżniony na IX Inowrocławskim Konkursie Modelarskim w klasie PC-02. Z czego się ogromnie cieszę Troszkę mnie tylko dziwi, że Brabus wygrał współzawodnictwo z Roadster'em i Renią 4cv, które też były wystawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 7 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2021 Witam po dłuuugiej przerwie, Odświeżyłem wątek (fotki). Wróciły wspomnienia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi