Coppercat Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Napisano 24 Stycznia 2015 (edytowane) adamuss napisał: MasterJanek - zgadzam się z Tobą. W dodatku warsztat z mieszalnią lakierów za ścianą Zgadza się Za "ścianą" warsztatu widać moją lakiernię. konkretnie probówki, w których trzymam mniejsze ilości używanych farb. Bardzo się cieszę, że Wam się podoba moja dłubanina. Chciałbym tą dioramę pokazać w Bytomiu (poza konkursem). Fotki z drugiego końca warsztatu: Dzisiejszy dzień poświęciłem na zrobienie wyciągarki łańcuchowej. Nie do końca jestem z niej zadowolony, ale jak powieszę na haku jakieś obciążenie, siądzie tak, jak powinna. Męczę się okrutnie z Hamann'em, ale koniec walki już bliski Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez Coppercat 1 Cytuj
Coppercat Napisano 8 Lutego 2015 Autor Napisano 8 Lutego 2015 Hamann poskładany do kupy Na razie nie wrzucę fotek, bo model strasznie wypaćkany. Zostały mi poprawki malarskie i wycieraczki przedniej szyby. Chcę także dorobić "peszle" z kablami przy przednich lampach. I będzie koniec. Szału nie ma, bo transkit HD jest do kit'u , ale jest ulag, że po rocznej walce projekt zostanie ukończony. Cytuj
RapToWny Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Drugie i ostatnie foto niczym prawdziwe . Jest rzeź Cytuj
Coppercat Napisano 10 Lutego 2015 Autor Napisano 10 Lutego 2015 (edytowane) Poskładałem z grubsza Hamann'a. Niestety jest milion rzeczy do poprawy, retuszu itp. Sami zobaczcie: Dodałem "peszle" przy reflektorach. Już nic nie upchnę pod maską. I jeszcze rzut oka do wnętrza: Zakurzone do bólu ......... Widać koniec projektu Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez Coppercat Cytuj
Marak Napisano 15 Marca 2015 Napisano 15 Marca 2015 Makieta pięknie w Bytomiu się prezentuje. Czemu nie w konkursie??? Nie wiem co prawda co robią te panienki w warsztacie, ale ludziom bardzo się podobały. Cytuj
Coppercat Napisano 15 Marca 2015 Autor Napisano 15 Marca 2015 Panienki przyjechały do Bytomia, więc nie miałem sumienia ich trzymać w zamknięciu Warsztat będzie w konkursie w Koszęcinie za dwa tygodnie. W Bytomiu nie mogłem wystawić modelu konkursowego Bardzo się ciesze, że makieta Ci się podobała To mój debiut wystawienniczy Cytuj
Coppercat Napisano 2 Maja 2015 Autor Napisano 2 Maja 2015 Tylko info: Jeden z Meśków - SLR Brabus został wyróżniony na IX Inowrocławskim Konkursie Modelarskim w klasie PC-02. Z czego się ogromnie cieszę Troszkę mnie tylko dziwi, że Brabus wygrał współzawodnictwo z Roadster'em i Renią 4cv, które też były wystawione. Cytuj
Coppercat Napisano 7 Sierpnia 2021 Autor Napisano 7 Sierpnia 2021 Witam po dłuuugiej przerwie, Odświeżyłem wątek (fotki). Wróciły wspomnienia....... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi