Coppercat Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2014 ............. Trochę się dziwię, że nie zdjąłeś farby z całości tych "skrzeli" ale może się uda... To byłaby już masakra Najpierw spróbuję tylko ten kawałek ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 ............. Trochę się dziwię, że nie zdjąłeś farby z całości tych "skrzeli" ale może się uda... To byłaby już masakra Najpierw spróbuję tylko ten kawałek ..... Jak chcesz... W mojej ocenie zostanie ślad... Nie ma siły żeby go nie było... Nie do końca rozumiem jaki problem zdjąć lakier z całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Dzisiaj humor mi się troszkę poprawił Niestety nie z powodu postępów prac Dotarły do mnie dziewczyny . Były w salonie piękności u Adama (Adams M1A1). Wielkie dzięki Adam Dziś wróciły i od razu poszły na swoje miejsce: Jedna z dziewczyn wpadła na chwilę do warsztatu, gdzie Aston Martin ma naprawianą maskę (siłowniki ABER'a doprowadzały mnie do szału ). Dziewczyny jeszcze nie mają imion. Jakieś propozycje Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez Coppercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Powiedz tej rudej na ostatniej fotce żeby tak mocno szyby nie tarła bo zaraz do środka jej wpadnie... Już zaczęła odstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2014 Już ją pogoniłem Mało brakowało, żeby mi taką furę zniszczyła Bo ta odstająca szyba, to przecież Jej wina Aston jest po przejściach. Jak tylko skończę SLR'y biorę się za poprawki przy nim. To mój ulubiony model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Już ją pogoniłem I słusznie... Miała w sobie za dużo silikonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2014 Raczej żywicy Teraz kobiety różne rzeczy sobie wstrzykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 Teraz kobiety różne rzeczy sobie wstrzykują Niektóre kobity w tym miejscu montują sobie metalowe ''dynksy" To może być niebezpieczne dla szyb PS. Jedną z nich możesz nazwać - Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 PS. Jedną z nich możesz nazwać - Dorotka Jeszcze żadnego tematu na Forum nie założyłeś a już masz u mnie przerąbane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2014 ........ PS. Jedną z nich możesz nazwać - Dorotka Super pomysł Tylko żeby nie była taka uszczypliwa (taki eufemizm ) Muszę pomyśleć, która to będzie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 ........ PS. Jedną z nich możesz nazwać - Dorotka Super pomysł Teraz obydwaj macie przerąbane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 23 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2014 W to nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Grudnia 2014 Share Napisano 23 Grudnia 2014 W to nie wątpię Zacznę od nieusuniętych szwów na lusterkach... Nic Ci nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 24 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2014 Jestem zgubiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Jestem zgubiony Nie przesadzaj... To mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 24 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2014 W szafce są lustra na wszystkich ścianach.... nie sposób uciec A swoją drogą: minę mam, jakbym robił coś super ważnego Muszę to wydrukować. Postawię przy cukierkach, żeby dzieciska odstraszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Muszę to wydrukować. Postawię przy cukierkach, żeby dzieciska odstraszało Nie szalej W zupełności wystarczą modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 24 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2014 Nie szalej W zupełności wystarczą modele Aż tak okrutny nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 26 Grudnia 2014 Share Napisano 26 Grudnia 2014 Muszę to wydrukować. Postawię przy cukierkach, żeby dzieciska odstraszało Nie szalej W zupełności wystarczą modele PADŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Poprawiłem spasowanie "skrzeli" Niestety wychodzi na to, że teraz muszę poprawić maskę, bo nijak nie pasuje Elementy spasowane bez klejenia, a cały model wypaćkany od ciągłego obmacywania, obracania, przymierzania itp. Zobaczcie sami: Ciąg dalszy nastąpi. Tylko nikt nie wie kiedy Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez Coppercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Trochę bida. To znaczy dobrze wychodzi ale dzieje się to czego zawsze się obawiam przy próbie poprawiania. Dlatego nienawidzę poprawiać i unikam tego jak ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Mała aktualizacja. Blachy w Hamann'ie poprawione. Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko pasować. Do przeróbek rozmontowałem cały przód. Przy okazji poprawię pozycję przednich reflektorów. SLR stoi w warsztacie, więc pstryknąłem mu kilka fotek. Tak naprawdę, to więcej grzebałem ostatnio przy wyposażaniu warsztatu, niż przy meśkach. Jeszcze sporo pracy zostało, a chciałbym skończyć przed Bytomiem. Stan prac na dzień dzisiejszy: I tyle na dzisiaj...... cdn Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez Coppercat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Hamann jakby tak zostal to juz bylby gotowy Super praca , przeczytalem caly ten warsztat i jestem oszolomiony efektem . Kibicuje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Cześć, gdyby w tym warsztacie nie byłoby tak czysto, to takie 1 zdjęcie spokojnie by mogło udawać real foto, te wszystkie drobiazgi dają świetny efekt! Super projekt, powodzenia w dalszych pracach! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 MasterJanek - zgadzam się z Tobą. W dodatku warsztat z mieszalnią lakierów za ścianą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi