Erni Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Moja ostatnia produkcja. Model stara Tamiya. jak sie podoba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Fajowo "pozdzierany" i pordzewiały jedyne co mi się nie widzi do końca to opony - na mój gust za dobrze się trzymają i przydałyby się im jakieś ślady skurszenia gumy, zacieków, pyłu itp.(?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 super to wyszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni Posted February 16, 2014 Author Share Posted February 16, 2014 Co wy z tymi kołami ? Jak napisałem na PWMie koła sa wielkie i grube i bałem sie ryzykować żeby je topić, ciąć itp , bo szkoda mi było spieprzyć model. Fajnie że sie niektórym podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Co wy z tymi kołami ? Jak napisałem na PWMie koła sa wielkie i grube i bałem sie ryzykować żeby je topić, ciąć itp , bo szkoda mi było spieprzyć model. Fajnie że sie niektórym podoba. dla ścisłości - mnie też się podoba kół bym nie topił i nie ciął - myślałem raczej o jakimś rdzawym zacieku z felgi i zielonym nalocie z porostów na dole opon (trabant wujka, który "wrósł" w podłoże w sadzie za domem miał taki "weathering" ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Opony jak wyżej, co nie zmienia faktu że model świetny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Zgodzę się z kolegami - model świetny, ale opony za nówki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondibakugan Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Tak przydało by się pobrudzenie felg i opon.Ale cięcie i topienie to trochę była by przesada.Ale cały ogólnie mi się podoba.Mam pytanie czy robiłeś tą farbę rdzy czy kupowałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Że "stara Tamiya" to z modelu widać zardzewiałego. Wyszło super i racja, że nie kopałeś się z oponami bo ryzyko duże a efekt niepewny. Dla mnie świetny. Chciał bym umieć budować takie modele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 opony można zrobić jak sparciałe, z szarym-białeym nalotem, do tego trochę mchu, pod felgami zacieki z rdzy, a na przednich zacieki tam gdzie woda mogła kapać z budy. Reszta bez zarzutu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts