Erni Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Moja ostatnia produkcja. Model stara Tamiya. jak sie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Fajowo "pozdzierany" i pordzewiały jedyne co mi się nie widzi do końca to opony - na mój gust za dobrze się trzymają i przydałyby się im jakieś ślady skurszenia gumy, zacieków, pyłu itp.(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 super to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 Co wy z tymi kołami ? Jak napisałem na PWMie koła sa wielkie i grube i bałem sie ryzykować żeby je topić, ciąć itp , bo szkoda mi było spieprzyć model. Fajnie że sie niektórym podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Co wy z tymi kołami ? Jak napisałem na PWMie koła sa wielkie i grube i bałem sie ryzykować żeby je topić, ciąć itp , bo szkoda mi było spieprzyć model. Fajnie że sie niektórym podoba. dla ścisłości - mnie też się podoba kół bym nie topił i nie ciął - myślałem raczej o jakimś rdzawym zacieku z felgi i zielonym nalocie z porostów na dole opon (trabant wujka, który "wrósł" w podłoże w sadzie za domem miał taki "weathering" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Opony jak wyżej, co nie zmienia faktu że model świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 Zgodzę się z kolegami - model świetny, ale opony za nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Tak przydało by się pobrudzenie felg i opon.Ale cięcie i topienie to trochę była by przesada.Ale cały ogólnie mi się podoba.Mam pytanie czy robiłeś tą farbę rdzy czy kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Że "stara Tamiya" to z modelu widać zardzewiałego. Wyszło super i racja, że nie kopałeś się z oponami bo ryzyko duże a efekt niepewny. Dla mnie świetny. Chciał bym umieć budować takie modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 opony można zrobić jak sparciałe, z szarym-białeym nalotem, do tego trochę mchu, pod felgami zacieki z rdzy, a na przednich zacieki tam gdzie woda mogła kapać z budy. Reszta bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi