Moses Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 Kolejny model jaki mam zamiar wykonać w ramach konkursu na PWM’ie to szkolno-treningowa wersja szturmowca AV-8B Harrier wydana przez firmę Airfix. Model jak przystało na tą firmę prosty, i niezbyt skomplikowany, wykonany zostanie w wersji pudełkowej przedstawiający maszynę z dywizjonu VMAT-203 “Hawks” stacjonującego w MCAS Cherry Point Części ubogiego kokpitu , wnęki podwozia oraz imitacje frontu silnika pomalowałem i wkleiłem do połówki kadłuba. Fotele dojdą wraz z figurkami pilotów, i po pomalowaniu elementów kokpitów znajdujących się w połówkach kadłuba Cytuj
Solo Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 Jak rozumiem, malowanie na ogonku będzie takie jak na zdjęciu? Jak już wspominałem: fajny ten samolot. Co on taki na brzuchu: brudny czy zardzewiały? Cytuj
Moses Napisano 16 Lutego 2014 Autor Napisano 16 Lutego 2014 Dokładnie będzie ta maszyna. A na kadłubie okopcenia od dysz. Cytuj
spiton Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 Bardzo lubię Harierry dwuosobowe. Polowałem kiedyś na tego airfixa. Trochę mnie denerwował fakt, że na wypukłe linie, ale i tak to całkiem przyzwoity zestaw. A model może z niego być przepiękny !! Cytuj
Solo Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 A skoro jestem już wśród specjalistów, to się spytam: jaki jest teraz najlepszy model Harriera w 1:48? Cytuj
Moses Napisano 16 Lutego 2014 Autor Napisano 16 Lutego 2014 Skleiłem kadłub, dołączyłem dysze oraz usterzenie poziome. Małego użycia szpachli wymagają elementy w kokpicie. Cytuj
Moses Napisano 9 Listopada 2014 Autor Napisano 9 Listopada 2014 Do płatowca doszły skrzydła, podmalowanY oraz doposażony został kokpit. Nie udolny wash w komorach podwozia spowodował starcie farby, będę musiał lakierować odnowa. Cytuj
LordDisneyland Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 A właśnie się zastanawiałem, co z tym Błotniakiem W co "doposażyłeś" kokpit? Cytuj
Solo Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 Nie pochwaliłeś się, ale zdaje się że coś tam dorabiałeś na brzuszku maszyny? Co to takiego? Cytuj
Moses Napisano 9 Listopada 2014 Autor Napisano 9 Listopada 2014 Nic dodawane nie było, wszystko jak fabryka dała Cytuj
Solo Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 No a ten siłownik i kabel wokół niego, już pomalowany? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi