Super Moderator Reflect Napisano 2 Maja 2014 Super Moderator Share Napisano 2 Maja 2014 Kosmos! Lata świetlne i generalnie chyba się położę odpocząć :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Miazga z mózgu kompletna piękna maszyna, a napis to fajny polski akcencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Fajne. Ale napisik to taki polski fajny akcent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 7 Maja 2014 Autor Share Napisano 7 Maja 2014 No i udało mi się skończyć model. Ostatnim elementem były gąski Ostatnią czynnością było zapięcie gąsienic na układzie jezdnym. Całość prezentuje się tak jak poniżej Zdjęcia skromne ponieważ "smaczki" postanowiłem sobie zostawić na galerię. Tam postaram się pokazać więcej szczegółów. Z założenia miał być sam model ale mam pewien pomysł. Jeśli uda mi się go zrealizować to wtedy odgrzeję warsztat i dodam w nim dioramkę. Teraz skupię się na galerii na którą zapraszam wkrótce. Dziękuję wszystkim za śledzenie tego wątku oraz za wyrażanie swoich opinii oraz zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Maja 2014 Super Moderator Share Napisano 7 Maja 2014 Pięknie! Czekam zatem z niecierpliwością na galerię :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Mam tylko jedno ale. Musisz się określić czy to model "na chodzie" czy muzealny. Jeżeli będący w użyciu to gąsienice zdecydowanie nie powinny być takie zardzewiałe - w wielu miejscach powinny być wytarte do metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Klękajcie Narody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 8 Maja 2014 Autor Share Napisano 8 Maja 2014 Mam tylko jedno ale. Musisz się określić czy to model "na chodzie" czy muzealny. Jeżeli będący w użyciu to gąsienice zdecydowanie nie powinny być takie zardzewiałe - w wielu miejscach powinny być wytarte do metalu. Zdjęcia warsztatowe lekko przekłamują - widmo przesunięte w stronę żółtego. W oryginale, to co wygląda na rdzę jest piachem - i takie było założenie. Gąsienice - owszem lekko skorodowane (wszak to metal więc się musiał utleniać) ale głównie obsypane ziemią. Mam nadzieję, że galeria ukaże to lepiej - zapraszam viewtopic.php?f=68&t=43500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi