bożo wpożo Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 CzołK lepiło się bardzo przyjemnie ( mój pierwszy zresztą ) . Malowany Gunze C , świniony siuwaksami AK . Kalki zrobili chłopaki z MeliusManu (polecam bardzo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 cienkie linie między plamami kamuflażu to pędzelkologia? jak dla mnie rewelacja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAMIL90 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 W tym modelu podoba mi się wszystko , co tu dużo pisać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Super wykonanie i bardzo dobre zdjęcia, o co ostatnio dość trudno. Jedyna uFaga - żeby mi to ostatni raz bez warsztatu było, bo jak nie to będziemy musieli z Panem pałOM cie odwiedzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted March 3, 2014 Super Moderator Share Posted March 3, 2014 Cześć Bardzo ładny model - podoba mi się malowanie - faktycznie jak już wspomniał kolega PaRazo - preshading psiknąłeś z precyzją chirurga :-) pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted March 3, 2014 Author Share Posted March 3, 2014 Dziękuję bardzo za miłe słowa ! Sama myśl o Mitrofanowie i Twierdzy mrozi mi krew w żyłach, więc lepiej nie ryzykować .... Co do kamuflażu - wydrukowałem sobie obrazki z moNdrej ksiąSZki , (której nie przeczytałem niestety czterdzieści razy za wyjątkiem "RYSU HISTORYCZNEGO) i na ich podstawie wyciąłem szablony plam z papieru . Odrysowałem delikatne kreski na kadłubie ołówkiem i wedle kresek namalowałem pędzelkiem już te właściwe . Plamy wypełniłem bardzo mocno rozcieńczonymi gunziakami na niskim ciśnieniu ( na granicy plucia farby) , co daje kontrolę przy kładzeniu tychże . Na koniec jeszcze raz poprawiłem czarne kreski pędzelkiem . Cieszę się , że się podoba mój czołK . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Fajny sześcianik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 No wreszcie i tutaj pokazałeś to cudo dla mnie model znakomity, tym bardziej, że większość modeli w tym kamuflażu wygląda zabawkowo, a Twój wyszedł bardzo realistycznie, jak rasowy, styrany wóz prosto z wojny gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts