maniekx6 Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Mój sposób na postarzenie modelu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Szkoda, bo to fajny zestaw. No ale to Twój model, możesz z nim zrobić co zechcesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thombike Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Yyyy..to juz nie jest raczej postarzenie a bardziej eksponat minute przed złomowaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppercat Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Czy mi się wydaje, czy widziałem tego VW na znanym portalu aukcyjnym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekx6 Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 powiedzmy ze dopiero zaczynam zabawę z modelami plastikowymi , model był wcześniej pomalowany na czerwono a na czymś się trzeba uczyć i trafiło na sambę . Może się podobać lub nie następnym razem może będzie lepiej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Fajne eksperymenty. Mi się podobają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Fajnie powychodziły Ci te wżery rdzawe, jak je zrobiłeś? Dekle i pozostałe chromy za mocno uwalane moim zdaniem. Opony z prawej strony niepotrzebnie psiknięte na brązowo. Podstawka w tym przypadku niezbędna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekx6 Posted March 15, 2014 Author Share Posted March 15, 2014 cały model jest pomalowany kilkoma warstwami farb AK między malowaniem jednym kolorem a drugim posypywałem na mokrą farbę sól lub cukier potem następna warstwa farby a jak to wyschło szczoteczka do zębów i zdrapywałem sól i cukier efekt sam wyszedł . co do kół to już była desperacja z mojej strony a technikę podpatrzyłem na youtubie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Sposoby cukrowo - solne będę musiał wykorzystac przy następnym projekcie. Zetrzyj farbę z opon, dorób podstawkę odpowiednią do modelu i bedzie naprawde fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekx6 Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Sposoby cukrowo - solne będę musiał wykorzystac przy następnym projekcie. Zetrzyj farbę z opon, dorób podstawkę odpowiednią do modelu i bedzie naprawde fajnie to czekam na coś słodkiego , a vw poprawię . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts