maniekx6 Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Mój sposób na postarzenie modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 Szkoda, bo to fajny zestaw. No ale to Twój model, możesz z nim zrobić co zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 Yyyy..to juz nie jest raczej postarzenie a bardziej eksponat minute przed złomowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 Czy mi się wydaje, czy widziałem tego VW na znanym portalu aukcyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 15 Marca 2014 Autor Share Napisano 15 Marca 2014 powiedzmy ze dopiero zaczynam zabawę z modelami plastikowymi , model był wcześniej pomalowany na czerwono a na czymś się trzeba uczyć i trafiło na sambę . Może się podobać lub nie następnym razem może będzie lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Fajne eksperymenty. Mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Fajnie powychodziły Ci te wżery rdzawe, jak je zrobiłeś? Dekle i pozostałe chromy za mocno uwalane moim zdaniem. Opony z prawej strony niepotrzebnie psiknięte na brązowo. Podstawka w tym przypadku niezbędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 15 Marca 2014 Autor Share Napisano 15 Marca 2014 cały model jest pomalowany kilkoma warstwami farb AK między malowaniem jednym kolorem a drugim posypywałem na mokrą farbę sól lub cukier potem następna warstwa farby a jak to wyschło szczoteczka do zębów i zdrapywałem sól i cukier efekt sam wyszedł . co do kół to już była desperacja z mojej strony a technikę podpatrzyłem na youtubie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Sposoby cukrowo - solne będę musiał wykorzystac przy następnym projekcie. Zetrzyj farbę z opon, dorób podstawkę odpowiednią do modelu i bedzie naprawde fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 17 Marca 2014 Autor Share Napisano 17 Marca 2014 Sposoby cukrowo - solne będę musiał wykorzystac przy następnym projekcie. Zetrzyj farbę z opon, dorób podstawkę odpowiednią do modelu i bedzie naprawde fajnie to czekam na coś słodkiego , a vw poprawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi