Keisyzrk Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Model posiada więcej błędów niż ogniw w gąskach do tego moje popsucia. Zbrzydł mi przy samej budowie, gęsi na złość się rozklejały. Taki model przestroga jak nie sklejać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerkk Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Eee... co tu dużo mówić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merten Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Taki model przestroga jak nie sklejać Kokietujesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Witam! Jak na błędy jakie posiada ten zestaw, to raczej udało ci się wyjść z nich bezbłędnie! Model podoba mi się. Jest na czym oko zawiesić. Całość wygląda klimatycznie. Poobijane z umiarem. Pobrudzone tak jak lubię. Nic dodać, nic ująć. Sam zestaw nie jest aż tak tragiczny. Lepię taki sam, tylko w środkowej wersji L/70 (pudło kupione 15 lat temu). Owszem są tam jakieś wpadki, coś tam trzeba wywalić, coś dolepić, coś czymś zastąpić, ale w sumie jest OK. Poza tym jestem Fanem Italeri, a takich jak ja jest niewielu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keisyzrk Posted March 18, 2014 Author Share Posted March 18, 2014 Taki model przestroga jak nie sklejać Kokietujesz. Nie, Sklejałem go byle jak, bez chęci jakichkolwiek, jakoś tak wyszło, najbardziej mnie zimmerit zmęczył z masy Milliput który pierwszy raz robiłem i źle odmierzyłem pola na kalki które po prostu przyciąłem tak mi się nie chciało.. Witam! Jak na błędy jakie posiada ten zestaw, to raczej udało ci się wyjść z nich bezbłędnie! Model podoba mi się. Jest na czym oko zawiesić. Całość wygląda klimatycznie. Poobijane z umiarem. Pobrudzone tak jak lubię. Nic dodać, nic ująć. Sam zestaw nie jest aż tak tragiczny. Lepię taki sam, tylko w środkowej wersji L/70 (pudło kupione 15 lat temu). Owszem są tam jakieś wpadki, coś tam trzeba wywalić, coś dolepić, coś czymś zastąpić, ale w sumie jest OK. Poza tym jestem Fanem Italeri, a takich jak ja jest niewielu.... Fajnie, że się podoba. Niektóre błędy się spiętrzyły po czym poddałem się i próbowałem po prostu ładnie pomalować. Nie jestem fanem żadnej z firm, kupuje co mnie interesuje i się tym bawię tu mi zabrakło chęci i sił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Jak na model od niechcenia nie jest źle. Następny będzie zrobiony z chęcią mam nadzieję, he, he. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts