Skocz do zawartości

Jadgpanzer IV L/48 Italeri 1:35

Keisyzrk

Rekomendowane odpowiedzi

Model posiada więcej błędów niż ogniw w gąskach do tego moje popsucia. Zbrzydł mi przy samej budowie, gęsi na złość się rozklejały. Taki model przestroga jak nie sklejać

DSC_1042_zps70928eb0.jpg

DSC_1045_zps7ff47ec4.jpg

DSC_1046_zpsc4459481.jpg

DSC_1048_zps04159218.jpg

DSC_1052_zps608d9951.jpg

DSC_1073_zpsb421d5d4.jpg

DSC_1080_zps2697ee80.jpg

Witam!

Jak na błędy jakie posiada ten zestaw, to raczej udało ci się wyjść z nich bezbłędnie!

Model podoba mi się. Jest na czym oko zawiesić. Całość wygląda klimatycznie. Poobijane z umiarem. Pobrudzone tak jak lubię. Nic dodać, nic ująć.

Sam zestaw nie jest aż tak tragiczny. Lepię taki sam, tylko w środkowej wersji L/70 (pudło kupione 15 lat temu). Owszem są tam jakieś wpadki, coś tam trzeba wywalić, coś dolepić, coś czymś zastąpić, ale w sumie jest OK.

Poza tym jestem Fanem Italeri, a takich jak ja jest niewielu....

Merten napisał:
  Cytat
Taki model przestroga jak nie sklejać

Kokietujesz.

Nie, Sklejałem go byle jak, bez chęci jakichkolwiek, jakoś tak wyszło, najbardziej mnie zimmerit zmęczył z masy Milliput który pierwszy raz robiłem i źle odmierzyłem pola na kalki które po prostu przyciąłem tak mi się nie chciało..

marioba napisał:
Witam!

Jak na błędy jakie posiada ten zestaw, to raczej udało ci się wyjść z nich bezbłędnie!

Model podoba mi się. Jest na czym oko zawiesić. Całość wygląda klimatycznie. Poobijane z umiarem. Pobrudzone tak jak lubię. Nic dodać, nic ująć.

Sam zestaw nie jest aż tak tragiczny. Lepię taki sam, tylko w środkowej wersji L/70 (pudło kupione 15 lat temu). Owszem są tam jakieś wpadki, coś tam trzeba wywalić, coś dolepić, coś czymś zastąpić, ale w sumie jest OK.

Poza tym jestem Fanem Italeri, a takich jak ja jest niewielu....

Fajnie, że się podoba. Niektóre błędy się spiętrzyły po czym poddałem się i próbowałem po prostu ładnie pomalować. Nie jestem fanem żadnej z firm, kupuje co mnie interesuje i się tym bawię tu mi zabrakło chęci i sił.