konrad444 Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Poprzyklejałem troche gałęzi do wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Przyłóż jeszce trochę na kadłub - tylko nie przyklejaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 teraz czołg wygląda jakby brał udział w Dożynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 ocieplając wizerunek wermahtu wśród ludności miejscowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Tył chce zagospodarować tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Teraz to już trochę jak choinka wygląda. Generalnie te gałęzie musiałby być większe. Najlepiej pooglądać trochę zdjęć w necie jak to na pojazdach wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Bazylms a jak myslisz lepiej te pomarańczowe listki przemalować na zielono czy zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Liście jak najbardziej - na różnozielono po całości. Bambetli za mało, żeby leżały tak jak teraz, karabin zaraz spadnie. Dodaj jeszcze coś - może koło, jeszcze jedną skrzyneczkę? Zawsze tez możesz użyć szmatki Teraz to już trochę jak choinka wygląda. To z procesji w Boże Ciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Gałęzie na kadłubie poprawie ale to juz jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2014 A co myślicie o takiej koncepcji liści Ps. Jeszcze je przemaliuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2014 tak to wygląda po przemalowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2014 I co sądzicie o gałęziach teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maestro Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 wyglądają lepiej pomalowane na zielono, choć ja bym spróbował dać ich więcej. Nie przyklejaj ich jednak jeszcze jakbyś mnie posłuchał, mądrzejsi muszę się wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Na wierze więcej nie zamierzam już przyklejać na kadłub nwm zobaczę jakie bedą komentarz jeszcze innych jednak nie chce ich za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Na przód postanowiłem dodać kawałek gąsek Na tył też dwa mniejsze: Oraz zorientowałem się że nie przykleiłem zapasowych ogniwek niestety zostały mi tylko dwa uchwyty dwa poprzednie wykorzystałem do podnośnika gdyż tamte mi się połamały jedną skleiłem Drugą zrobię potem Zamierzam je przykleić zgodnie z instrukcją obok klap do silnika Jak mówiłem te na błotniku nie zostaną zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Udało mi się skleić obie obejmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Te dwa kawałki gąsienic z tyłu - moim zdaniem na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 No to ich nie położe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Pomalowałem gąsienice nałożyłem na nie czarnego washa i dałem lakier matowy Oraz próbne ich umiejscowienie potem będą bardziej do tyłu jednak musiałem je na czymś oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Tylne ogniwka wklejone i przykurzone przednia tylko przykurzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Uformowałem szmatki jak to wygląda pozostaje do oceny wam wszystko można zdjąć jeszcze jak by się coś nie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Lewa szmatka fajnie wyszła, z prawej i w ogóle ze skrzynki z warzywami, zrezygnowałbym, bo wygląda mi na to, że wóz w boju przedstawiasz (włazy pozamykane wszak). Gąsienice ok, z gaśnicy usuń ślad łączenia form, bo chyba pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 W takim razie skrzynkę wykorzystam w innym projekcie a teraz użyje tej skrzyni. Pomalowałem je zdjęcia postaram sie wstawić jeszcze dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Ładna czwóreczka, ale: albo wywal całą roślinność z niej, albo skrzynki itp. Bo prawdę mówiąc to wygląda on jak czołg, który prosto z pola walki wjechał wyzwolić wieś czy miasto i ludność spontanicznie go witała rzucając na pancerz kwiaty. Jednym słowem nie pasują do niego te "krzaczory", bo one nic nie dają. Ani to maskowanie, ani ozdoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi