Flachenty Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Wiele ostatnio się nie działo w lepieniu Mila (miałem fajniejsze zabawy ) ale coś tam wymodziłem. Jedna łopata na gotowo ( mi się podoba) i reszta przygotowana do wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 SUPER!...zeszlifowałeś troszkę łopaty?......i jakiej srebrzanki użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Nie szlifowałem łopat, po pomalowaniu wyglądają bardzo dobrze, Co do metalizerów używam Gunze. Złożyłem wirnik w całość (o k...a jakie to wielkie 60 cm ) i zrobiłem w wersji "kopciuch MAX" zostało jeszcze do dokończenia okablowanie wirnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Ok. Dzięki za uwagi, być może w procesie wykończania będą jeszcze pewne korekty kolorystyczne, ale cały czas chodzi mi po głowie wersja z rozpraszaczami 6108 a wtedy stanowczo musiałbym jeszcze przyczernić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Kabelkologia zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 przyłączam się do zachwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaide Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Szczegółowość pierwsza klasa-nie spodziewałem się takiej drobiazgowości w takiej skali-majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Świetna robota! Gdyby chciec skleic ten model OOB, to ktory uzytkowany w PRLu ewentualnie w latach '90tych egzemplarz najbardziej nadawalby sie na pierwowzor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2014 W tej skali to raczej niedopuszczalnym błędem byłoby tego nie zrobić, wirnik ma 60cm średnicy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 106M01??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 A w 601 coś zmienili istotnego (oprócz farby, podwieszeń i numerków ;P)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Więc rozumiem,że mówicie o tym z okładki TOP SHOTS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Na dziś zabawa z opancerzeniem dodatkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Zacząłem robić wyrzutniki flar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 A Waść znów coś dłubie w kadłubie hmmm ... pikne to twoje wiatraczysko Flacha luzik, jeszcze tylko 90% robót i już skończysz Trzymam kciuki i w niemej akceptacji podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Szybka poprawka. Poprzednie wyszło z deka przydługie i nie byłoby miejsca na szachownicę więc w wersji 2.0 skróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2014 c.d. był to mój kolejny "pierwszy raz", tym razem wytłaczanie pokrywy. a powinno być tak nie do końca jestem pewien czy mi się udało ale jak na moje obecne umiejętności to chyba lepiej nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 Jak na moje oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Ciąg dalszy walki z materią, Kontynuacja tego czego Trumpek nie dał. Wymyśliłem sobie, że jedyne przyklejone elementy to mocowania przy kadłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 No pięknie tu kombinujesz...już zapomniałem jak to jest ...niestety łazienka to zmora,która nie robi się szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 A ja myślałem, że Ty flachenty tylko w astanowym lądzie siedzisz, a tu proszę pękaty miluś. Piękne są te siedemnastki, aż chce się je składać. Pootwierasz jakieś luki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Siedemnastka w wersji podstawowej nie specjalnie mi się podoba ale 1V to już fajny agresorek, a tu i skala jakby moja, i Afgan jak się patrzy. A egzemplarz konkretnie ten Co do otwierania to raczej tylko tak jak na fotce (aczkolwiek pracuję nad tym żeby pokrywy silnika były otwierane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Maja 2014 Autor Share Napisano 5 Maja 2014 Żeby nie było że nic nie robię (faktycznie trochę się poobijałem ) to dokończyłem podwieszenia i zacząłem robić wnętrze w ramach przerwy od docinania hipsu. tablica trochę SF ale jako że jestem z natury leniwy to nie chce mi się przerabiać (po zamknięciu i tak niewiele będzie widać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Kokpit jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi